Film i TV

čekamo

Banner300


Henry Cavill kao Sherlock Holmes i Millie Bobby Brown kao njegova mlađa sestra u Netflix filmu

Piše , Objavljeno

Mladi James Bond, mladi Indiana Jones, a sada dobivamo i Enolu Holmes koja donosi duh Sherlocka, ali u drukčijem pakiranju.

Fantastična Millie Bobby Brown svoju slavu i duguje Netflixu, upravo je tamo odigrala svoju najpoznatiju ulogu – Eleven u Stranger Things.

Ovaj put će glumiti mlađu sestru Sherlocka Holmesa, detektiva kojeg je stvorio Sir Arthur Conan Doyle.
Enolu nije stvorio Doyle već Nancy Springer, ali to ne znači da ne očekujemo puno. Tko glumi Sherlocka? A gle… Napucani Henry Cavill. Nakon Supermana i Geralta, lik skuplja ikoničke uloge kao Pokemone.

Redatelj filma će biti Harry Bradbeer koji je već pokupio Emmyja za režiju hit-serije Fleabag.

Enola na svoj šesnaesti rođendan otkriva da je njezina majka nestala (Helena Bonham Carter). Braća Sherlock i Mycroft ju žele otpremiti od kuće da završi školovanje, ali Enola pobjegne jer žarko želi pronaći majku.

Predstavnici imanja Arthura Conana Doylea tuže Netflix jer ova verzija Sherlocka Holmesa koja je u dodiru sa svojim emocijama te poštuje žene zapravo krši copyright dok tvrde da je hladna, analitička verzija Holmesa javno dobro. Moglo bi biti problema, ali nas nije previše briga. Neka oni riješe ispod ili iznad stola što god trebaju, mi želimo gledati Millie Bobby Brown kako riješava misterije s britanskim naglaskom.

Film ćemo gledati na najpoznatijem streaming servisu u rujnu.