Film i TV

šamarelica

Banner300


Hobbs and Shaw – prvi spin-off Brzih i žestokih počeo sa snimanjem

Piše , Objavljeno

Vin Diesel i Paul Walker su prije 17 godina započeli jednu od najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena. Brzi i žestoki su osvojili kino blagajne, gledatelje i njihova srca, a sve je otišlo na potpuno novu razinu kada je jedno od glavnih lica franšize napustilo ovaj svijet zauvijek.

Nakon Paul Walkerove smrti, franšiza je postala još jača, toliko jaka da su prvi put u 17-godišnjoj snimaju spin-off film.

U centru zbivanja će biti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) i Deckard Shaw (Jason Statha), film će režirati David Leitch (gledali ste Deadpool 2? E pa jasno vam je tko je Leitch), a ako je suditi po prvoj sceni sa snimanja – i ovo izdanje će biti itekako brzo i žestoko.

Gle ti te face, gle ti taj Ferarri.

The Rock i Statham jamče dobru zabavu, bit će i smijeha i akcije, a sigurni smo da će inspiraciju za vrhunsku izvedbu pronaći u još jednoj faci koja će glumiti u filmu. Idris Elba će glumiti negativca u filmu, a znamo kakva je Elba njuška već desetljećima.

Scenarij je napisao Chris Morgan, koji je napisao svaki Fast and Furious film još od Tokyo Drifta, a film će se pojaviti u kinima 2. kolovoza iduće godine. Može! Sve može!

TAGOVIakcija blockbuster brzi i žestoki dwayne johnson fast and furious film hobbs and shaw the rock

Komentiraj