Film i TV

yessssss

Banner300


Ipak se dogovorili – Spider-Man ostaje u Marvelovom svemiru, lakše dišemo

Piše , Objavljeno

Krajem prošlog tjedna smo počeli hiperventilirati jer smo vidjeli da Sony radi film o Madame Web, slijepoj i nepokretnoj starici koja može vidjeti budućnost. Misle da moraju tako s obzirom da od svih Marvelovih superjunaka imaju pravo samo na Spideya i njegovu galeriju likova. Taj potez nemoći nas je sjetio na ogromnu mogućnost da nam unište najboljeg Spider-Mana dosad – onu verziju koju tumači Tom Holland, verziju koja je jednako šarmantna bez kostima i s kostimom. Ne mislimo ništa freaky kad kažemo “bez kostima” – mislimo na Peter Parkera u outfitu najobičnijeg srednjoškolca.

spider-man tom holland avengers marvel

Nakratko su Sony i MCU razvrgnuli zaruke, ali su ipak pronašli zajednički jezik i vratili se u isti brod.

Najavljeno je da će Marvel Studios i predsjednik Marvel studija Kevin Feige producirati treći naslov u Spider-Man Homecoming seriji filmova. Tom Holland se vraća kao tinejdžerski bacač mreže i opet smo sretni. Malo smo se zabrinuli i za Feigea jer smo načuli da će stvoriti Star Wars film pa smo se uplašili da će Marvelov svemir zamijeniti drugim svemirom – onim iz Star Warsa. Ovo odgađa tu mogućnost – bar na kratko.

Disney i Sony su se posvađali oko čega? Bingo. Oko novca. Nesuglasice su ispeglane, Marvel i Disney će zadržati otprilike 25 posto profita – s čim očito mogu živjeti. Kao dio dogovora – Spidey se može pojaviti u još jednom Marvel Studios filmu u budućnosti. Avengersi dio četvrti? Pliz bogovi stripa i filma da je to istina!

Film bi se trebao pojaviti u kinima 16. srpnja 2021. godine. Drago nam je da je zadržana sva kreativa i operativa prva dva Spider-Man filma i veselimo se novim pustolovinama jednog od najdražih nam junaka. U kojima će sudjelovati drugi nam dragi junaci. Yes yes!

spiderman far from home

TAGOVIdisney marvel mcu sony Spider-Man superjunaci