Film i TV

p

Banner300


Kako misliš da će se snimati ‘Walker, teksaški rendžer’ bez Chucka Norrisa?

Piše , Objavljeno

Jedna od najomiljenijih serija devedesetih godina je akcijska drama ‘Walker, Texas Ranger’ u kojoj je Cordell Walker dijelio pravdu i kružnjake diljem Texasa.

Dobra vijest – Walker se vraća.

Loša vijest – nema Chuck Norrisa unutra.

Još lošija vijest – kružnjake će umjesto Norrisa dijeliti Jared Padalecki, onaj mali iz Gilmoreica i Supernaturala. Kako molim?

Evo… Ukratko, to je to. Udugačko, serija se vraća s Jaredom Padaleckim u glavnoj ulozi, čovjeka kojeg vjerojatno pamtite iz Supernaturala dok ste još uvijek gledali seriju koja se (začudo) još uvijek emitira.

Ne znamo što da mislimo. Lik na Instagramu otvoreno pije frappuccino dok je Chuck Norris pio šake i burbon.

Originalni Walker je bio procedural – sjećaš se takvih serija. Jedna epizoda, jedna priča. Bio je senzacionalan događaj kada bi se jednoj priči posvetile dvije epizode. To je bilo ograničenje tadašnje tehnologije i načina emitiranja. Danas će Walker biti nešto drukčiji, format će dopustiti duže i bogatije priče u više epizoda, a možda je baš to ono što nas veseli u cijeloj ovoj gunguli.

Okej, možda uspijemo zažmiriti na Padaleckijev angažman, ali očekujemo da barem pusti bradurinu na koju neće stavljati nikakva fina ulja, želimo da su te lične lasi grube kao bodljikava žica. Možda ga onda uspijemo prihvatiti. Navodno ćemo gledati ovo čudo 2020. godine, nekad u ljeto, ali ništa nije sigurno. Možda se Padalecki dotad prehladi ili je alergičan na kaubojski šešir od vune.

Iščekujemo Walkera. Ma kakav Michelangelo, ma kakav Giotto, samo je jedna osoba koja može nacrtati savršen krug.

Kaubojskom čizmom.

TAGOVIchuck norris serije walker texas ranger