Film i TV

forever young

Banner300


Ljudi ne mogu vjerovati da Andy Samberg ima 40 godina, a i ove sretnike je pomazila genetika

Piše , Objavljeno

Na posljednjim Zlatnim globusima šokantnije od GaGinog neosvajanja kipića za glavnu ulogu u filmu ‘A Star Is Born’ mnogima je bila spoznaja da glumac, glazbenik i komičar Andy Samberg ima četiri banke. Iako smo znali za podatak, stoji da Andy izgleda kao 25-godišnjak, a nije jedini u svijetu poznatih kojemu bi malo tko dao godine koje nosi na leđima.

John Stamos (55)

Ujak Jesse bio je miljenik žena u svojim dvadesetima, kad se i proslavio ulogom u Punoj kući, ali da će ovako mladoliko izgledati i u pedesetima nije se moglo pretpostaviti. Hvala grčkim korijenima i druženju s djecom (no pedo).

View this post on Instagram

Candlelight Processional @WaltDisneyWorld

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Chadwick Boseman (42)

T’Challa je u petom desetljeću!? Black Panther se drži bolje i od crne pantere Naomi Campbell. S obzirom na to da mu je glumačka karijera poprilično kasno procvala, nema mu druge nego još bar 10-15 godina izgledati kao 20-something lik.

Jennifer Lopez (49)

Isto je godište i Jennifer Aniston pa je možda trik jednostavno u tome da se zovete Jennifer i ’69 ste godište. Obje dame bez greške bi mogle proći i kao 15 godina mlađe. J.Lo je na sceni punih 30 godina, a dojam je da će biti još barem toliko.

William Shatner (87)

Captain Kirk ima gotovo 90 godina. Dok pokušavate procesuirati ovu činjenicu vjerojatno je baš to uloga koje ćete se prvo sjetiti, ali simpatični kanadski glumac na setovima je od ranih pedesetih godina prošlog stoljeća. Pritom izgleda kao da će uskoro u mirovinu, ali ne glumačku već onu u koju se ide sa 65 godina te dobije sat od firme za 30 godina ulupanih u nekom nevažnom uredu, na još nebitnijem poslu.

Michelle Pfeiffer (60)

Okruglih šest banki napunila je lani holivudska ikona, a rane četrdesete djeluju puno realnije kad ju pogledate. Jasno, mnogi će reći da im je jedini posao izgledati što je bolje moguće, no Michelle izgleda izvanserijski, a nema tih kremica i zahvata koji će vam zaista isprati 20 godina bez da vas malo ne pomaze i sreća te geni. Čini se da je u slučaju Pfeiffer bilo oboje.

Jared Leto (47)

Oskarovac i frontmen benda Thirty Seconds to Mars u glazbi je već punih 20 godina, a u glumi i dulje. Ni u jednome se nije štedio, a uloga u Rekvijemu za snove nije bila puno udaljena od načina života kakvog je svojedobno vodio. Jednom kad se navodno skinuo sa svega, odlučio je biti ljepotan i organizirati glazbeni festival na našem otoku Obonjanu, na kojem neće biti plastike, cuge ni droge jer Leto ima skoro 50 godina i pravo je vrijeme da zabrije na straight edge lifestyle, a možda i da spozna Boga, kako to obično biva.

View this post on Instagram

#10yearchallenge 🤣😂

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Pharrell Williams (45)

Je li do bizarnih šešira, usiljene sreće, face jednake posljednjih 15 godina ili nečeg četvrtog, ali dobri stari Pharrell nerijetko izgleda kao da je upravo s velikim guštom markirao fiziku jer mu ionako neće trebati na državnoj maturi.

View this post on Instagram

the mysteries.

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Jane Fonda (81)

Glumačka diva po godinama bi bez problema mogla biti prabaka, a još uvijek snima te pritom izgleda kudikamo mlađe od onog što joj piše u dokumentima. K vrapcu, rođena je prije Drugog svjetskog rata (!), a za njom se još uvijek okreću na crvenim tepisima.

Ashton Kutcher (41)

Iako je Demi Moore bila starija od Ashtona ‘samo’ 15 godina, njegov look srednjoškolskog klipana, uvijek raspoloženog za neku spačku, činio je generacijski jaz među nekadašnjim parom naizgled i većim. Na kraju se ipak skrasio s Milom Kunis, koju je upoznao za snimanja Ludih sedamdesetih i bario u seriji. Such a highschool thing to do!

View this post on Instagram

Night out with the wife

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

TAGOVIandy samberg Brooklyn 9-9 pb vječno mladi

Komentiraj