Film i TV

vozi

Banner300


Ewan McGregor i Charley Boorman opet motorima obilaze svijet u dokumentarnoj seriji Long Way Up

Piše , Objavljeno

Već su ova dvojica Britanaca jahali svoje motore uzduž i poprijeko ove naše plavo-zelene sfere u serijama Long Way Round i Long Way Down, ali ostalo im je još nepokrivenih smjerova pa su odlučili odraditi i Long Way Up na posve novim, električnim Harley Davidsonima. Treba doprinijeti održivosti planeta tako da nam se sviđa ova odluka iako sumnjamo da bi se odlučili na ovakav potez da s njima ne putuje i filmska ekipa barem sa nekakvom strujom u rezervi.

Put je već odrađen 2019. godine pa će nam bezbrižno putovanje svijetom izgledati čudno, ali ćemo svejedno pogledati i sanjati da i mi odradimo nešto slično u skorijoj budućnosti.

Put ih je odveo od dna Južne Amerike do Los Angelesa. 21 tisuća kilometara u 100 dana. Velik je to podvig, drago nam je da je McGregor uzeo pauzu od prosječnih filmova da napravi ovo. Njegova uloga negativca u Birds of Prey nam baš i nije sjela pa nam je drago da je uzeo pauzu i razmislio malo o svojoj karijeri dok jaše južnoameričkim prostranstvima.

Serija je snimljena za Apple TV+, ali znaš da ćemo ju i mi pogledati bez obzira na sve. Ovakve avanture se ne propuštaju.

Premijera je 18. rujna na Apple TV+.

Evo i trailera.

Iduće izdanje ove serije – Long Way Zig Zag s dva McGregora, Ewanom i Conorom. Make it happen, apple tv plus.

TAGOVIdokumentarne serije Ewan McGregor