Film i TV

ma samo daj

Banner300


Marvel dominacija se nastavlja: u 2021. ćemo prvi put dobiti 4 filma

Piše , Objavljeno

Ovo je bila najveća godina dosad za Marvel Studios (za sve vremenske putnike – 2019. je) – zahvaljujući završetku Infinity sage u obliku Avengers: Endgamea te uz pomoć Spider-Mana.

Profit od Spider-Mana su morali podijeliti sa Sonyjevim studijom pa su se zakačili, prekinuli na kratko pa su se opet pomirili.

Sada će zahvaljujući pomirbi sa Sonyjem u 2021. godini imati četiri filma umjesto tri.

Četiri filma u godini? Najviše dosad.

Četvrta faza MCU-a je pretrpana naslovima – i onima za kino-dvorane i onima za puno manje ekrane. Kad su Nick Fury i Iron-Man (volimo te 3000) počeli skupljati superjunake, imali smo dva filma godišnje, a posljednjih nekoliko godina smo navikli na tri filma. Čini se da se stvari dodatno mijenjaju te da ćemo još više keša ostaviti u kinima.

Što ćemo gledati u toj financijski već sad propaloj 2021. godini?

2. veljače stiže Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, s njim nismo previše upoznati, a poučeni iskustvom vezanim uz Čuvare galaksije baš zato mu se veselimo.

7. svibnja stiže Doctor Strange In The Multiverse of Madness, nakon toga Spider-Man koji još nema ime, ali bismo ga trebali gledati 16. srpnja, a Thor: Love and Thunder stiže 5. studenog.

Ovo bi mogao postati novi standard. Fino raspoređeno, ako se svi filmovi isprepletu kao što je bio slučaj u Infinity Sagi, dobit ćemo dojam da gledamo nekakvu visokobudžetnu mini-seriju. Može!

Opet smo…

happy avengers

TAGOVImarvel superjunaci