Film i TV

Pogledajte video

Banner300


Marvelov multiverse se nastavlja – WandaVision trailer je vani

Piše , Objavljeno

Svi već znamo kako je kulminacija preko 20 Marvelovih filmova proizvela film s najvećom zaradom svih vremena. Pobijedili su James Camerona koji je prije jedino mogao pobijediti sam sebe. Dobro si pogodio čitatelju koji je ovdje zbog trailera i jer volim Marvel kao i mi *internet high-five* – pričamo o Avengers: Endgameu, film koji smo svi pogledali više puta jer je SVE. Naravno da tu priča naših najdražih junaka nije stala, ne kada je Disney u igri.

Disney je prije godinu dana pokrenuo svoj streaming servis – Disney+. U startu su najavili velike stvari, a neke od njih, poput Mandaloriana, smo već imali priliku gledati ako se ne pridržavamo legalnih načina, gusari moji dragi. Dio tih osvojit-ćemo-čitav-svijet-Pinky planova je i MCU odnosno Marvel Cinematic Universe. Odlučili su snimiti nekoliko serija s popularnim Marvelovim likovima koje će biti samo dostupne kod njih  te u boljem izdanju, nego je to Netflix odradio.

Prva takva serija u planu im je bila WandaVision, kao što sami možete zaključiti, glavni likovi će biti Wanda i Vision.

Pogledali smo novi trailer i osim što smo ulovili par originalnih old school stripovskih fora, nije nam u potpunosti bilo jasno što se događa, ali to je valjda tako s foršpanom. Prva epizoda izlazi u prosincu ove godine.

Svakako se nadamo da ako Disney već treba “izmust ovu zlatnu koku do kraja” (znamo da se kokoši ne muzu, ali kreativno spajamo više izraza, duuh) da će to biti na razini, zanimljivo i cjelovito.

Držimo fige da Disney opet ne sje*e stvar.