Film i TV

šamarelica

Banner300


Milla Jovovich opet ubija u novom traileru – ovaj put divovska čudovišta, a ne zombije

Piše , Objavljeno

Već godinama Milla Jovovich tamani zombije u filmskoj franšizi njezina muža Resident Evil, ali sada planira uništiti ogromna čudovišta.

Monster Hunter je baziran na istoimenim gaming uspješnicama, a gledat ćemo Jovovichku kao kapetanicu Artemis koja sa svojim timom biva prebačena u paralelni svemir u kojem vladaju čudovišta. Moraju skužiti kako riješiti ova čudovišta, a pomoći će joj i T.I., Tony Jaa i još pokoji B-list glumci.

Vidi trailer pa možemo dalje:

Redatelj je Paul W.S. Anderson koji se već okušao u režiranju filmova baziranih na igrama – otključao si je put u Hollywood kada je Mortal Kombat bio uspješnica u devedesetima, ali to nije bilo zbog kvalitete filma već zbog hypea koji okružuje Sub Zeroa i društvo. Ključ Hollywooda je izgubio kasnijim failovima, ali tu i tamo je znalo izroniti pokoje zanimljivo ostvarenje (kao Event Horizon).

Ne očekujemo vrhunske dijaloge, ne očekujemo vrhunski film (iako nam zbog ove prašine i pijeska vuče na Mad Maxa), ali želimo odmoriti mozak uz glupu akciju i jeftine onelinere.

Premijera bi trebala biti u prosincu, ali ove godine ništa nije sigurno.

TAGOVIMonster Hunter