Film i TV

uzbuđenje aaaaaaa

Banner300


Možda ipak ima nade za Star Warse: snimaju film prema najboljoj video igri iz franšize

Piše , Objavljeno

Jako dobar potez, veselimo se ovom ispreplitanju medija. Star Wars: Knights of the Old Republic je uvjerljivo najbolja igra iz Star Wars franšize, od milja nazvana KOTOR prešišala je apsolutno svako gaming izdanje na bilo kojem sustavu.

Scenarij baziran na ovom remek-djelu iz 2003. godine piše Laeta Kalogridis koja je radila na Avataru i Shutter Islandu, evo već smo malo uzbuđeni.

KOTOR je izašao u dva nastavka, bio je RPG, a ono što je bilo posebno je što je radnja bila smještena 4 tisućljeća prije filmova i nikog od likova nismo uopće znali. Ogromno proširenje Star Wars svemira je upravo ono što smo trebali početkom “dvjetisućitih”.

Voljeli smo i to što smo mogli birati kojim putem ćemo kročiti – naravno da bismo uvijek birali tamnu stranu Sile.

Već ranije ovog mjeseca je Disney najavio raspored izlazaka nova tri Star Wars filma (možda KOTOR related, možda uopće ne) – prvi će izaći u prosincu 2022. godine, a napisat će ga i producirati showrunneri Game of Thronesa – David Benioff i D.B. Weiss. Sumnjamo opako da su nam uništili Game of Thrones upravo zbog ovoga – nisu se više mogli fokusirati na GoT kad im je u štreberske mozgove doprla spoznaja da će raditi novu Star Wars trilogiju. Sačekat ćemo s osudama.

Ove godine čekamo završetak Skywalker sage s Episode IX: The Rise of Skywalker. Želimo da rasturi. Ne samo na box officeu nego i u našim srcima.

TAGOVIkotor star wars star wars knights of the old republic

Komentiraj