Film i TV

wow

Banner300


MTV Cribs se vraća – ovaj put s nogometnim zvijezdama

Piše , Objavljeno

Welcome to my crib! je rečenica koju ne propuštam ubaciti u razgovor svaki put kad netko po prvi put nogom kroči u moj stan, a sve nam je to MTV omogućio s jednom od možda i zadnjih emisija koju smo zapravo gledali, prije nego su različiti Shoreovi započeli. MTV vraća svoju popularnu emisiju iz 2000-ih, ovaj put karantensku verziju s nogometašima iz Premier lige.

Ovaj reboot će nositi ime MTV Cribs: Footballers Stay Home i doći će u četiri dijela gdje će nam nogometne zvijezde pokazati kako ostaju u formi, što imaju u hladnjaku te kako provode vrijeme. Ovo poprilično zvuči kao Men’s Healthov Gym & Fridge web-serijal, ali hej, poklonjenom Davidu Luizu nećemo gledati u zube.

U seriji ćemo gledati domove već spomenutog Davida Luiza, bit će tu i Lingardinho – Jesse Lingard iz Manchester Uniteda, njegov neprijatelj s druge strane grada iz Manchester Cityja – Andreas Pereira, Axel Witsel koji predstavlja Borussiju Dortmund te nogometašica Lieke Martens.

Zanimljiv dio je taj da će se nogometaši sami snimati uz pomoć produkcijskog tima koji radi iz svojih gajbi. Vidjeli smo to već na drugim web-kanalima, žao nam je što je MTV nekoć bio predvodnik svega dobrog, a sada uz puno novca i zvijezde kopiraju druge.

Serija će biti dostupna od 1. lipnja na MTV-ju i digitalnim platformama. Možda zastanemo dok surfamo kanalima – za razliku od posljednjih 10 godina.

Opraštamo se od ovog članka uz najbolju epizodu MTV Cribsa, onu s Redmanom.

TAGOVImtv mtv cribs nogomet