Film i TV

puff puff

Banner300


Napokon nastavak stonerskog klasika – How High drugi put, Method Man i Redman se vraćaju

Piše , Objavljeno

MTV nije što je nekoć bio, filmovi su im srednja žalost, a programiranje je negdje između gledljivog trasha i najvećeg smeća, ali jedna vijest nas je oduševila.

MTV se udružio s Universalom i planiraju nam dati nastavak stonerskog klasika How High, filma koji je pogledao svaki basic ljubitelj hip hopa, urbanih komedija i travnatih supstanci. Ne, film neće ići u kina, nije bilo za očekivati, vjerojatno će biti streaming ostvarenje ili direct-to-DVD (ili Blu-Ray, ako to itko više kupuje).

Nastavak će napisati Arti Johann i Shawn Ries koji su jedni od scenarista za Family Guya (što znači – ne znako hoće li biti dobar scenarij ili ne), a radnja će se vrtiti oko dvoje ljubitelja kanabisa koji pokreću biznis, a putem im nestane kanabis i otkrivaju urotu koja dolazi ravno iz Vladinih redova.

Snimanje počinje ovog ljeta. Što je praktički sad nekad. Još se ne zna u kojim ćemo ulogama gledati Metha i Redmana, ali nadamo se da će biti neki opaki profesori. Ili dekani faksa. Ili brokeri na Wall Streetu. (You gotta diversify your bonds!)

2001. je izašao original, a Method Man i Redman, hip hop legende su glumile dva mladića koji upadnu na Harvard nakon što rasture na prijemnom ispitu jer su popušili malo magičnog kanabisa.

.

Ako ti fali stonerskih komedija u životu – evo ti 11 najboljih stonerskih klasika svih vremena OVDJE

TAGOVIfilm how high kanabis marihuana stonerski klasici

Komentiraj