Film i TV

ako ne znaš što gledati!

Banner300


Neka legenda je svih osam Harry Potter filmova pretvorila u jedan od 90 minuta

Piše , Objavljeno

Čitali smo Harry Pottera u osnovnoj školi, dosađivali u knjižnici kada će pristići novi nastavci, uzimali nastavke od rodbine koja je bila blagoslovljena Redom Feniksa za rođendan, divili se vrhunskom prijevodu na naš jezik, a za filmove smo čekali u redu satima. Nismo nikad bili oni likovi koji si crtaju munju na čelo za maškare niti pišu po društvenim mrežama “oh ja sam tako Hufflepuff”, ali Harry Potter je bio jedan fenomen koji smo voljeli pratiti – ponajviše zbog bezgranične mašte njegove autorice.

Posljednji Harry Potter film je izašao 2011. godine, čitav serijal smo pregledali još dva puta od tog trenutka, a oduševila nas je vijest da se snima film o Čudesnim Zvijerima koji smo pogledali onog dana kada je došao u kina, a dobre vijesti nisu stale i vidjet ćemo sigurno još četiri-pet spin-off filmova iz istog svemira.

Ako pak nikad niste bili uronjeni u svijet Pottermanije, Vimeo korisnik Tim Stiefler vas može uvesti u taj svijet u samo 90 minuta. Ovaj supercut će vam uštediti poprilično puno vremena. Svih osam filmova bi vam inače uzelo 19 sati i 39 minuta. Naravno, ovo je samo površno uranjanje u svijet čarobnjaka, grifona, kentaura i skoro bezglavih duhova, nećete nikako postati stručnjak.

Možda konzumiranjem ovog supercuta nazvanog Wizardhood uspiješ zbariti neku opsesivnu ljubiteljicu djela J.K. Rowling, samo nemoj dozvoliti da priča ode previše u dubinu jer bi se mogao ugušiti bez pomoći škrgobilja.

TAGOVIčudesne zvijeri i gdje ih pronaći Harry Potter

Komentiraj