Film i TV

timesaver

Banner300


Nemojte čekati Avengers: Endgame post-credit scenu – naučili smo na teži način

Piše , Objavljeno

Film svih filmova je vani, 10 godina Marvelovog svemira je vodilo do ovog trenutka i imali smo ga priliku pogledati na pretpremijeri. O filmu nečemo puno da nam ne bi nešto izletilo, ali ovaj članak nastaje čisto da vas upozorimo.

Marvel tradicija je prekinuta ovim filmom – nema mid-credit scene niti post-credit scene kao što smo navikli u posljednjih deset godina.

Film traje 3 sata, ako ste popili puno tekućine vjerojatno ćete morati na toalet što prije – ne morate čekati nešto što neće doći.

Osoblju kina ćete također učiniti uslugu ako ne budete čekali još dodatnih desetak minuta, sigurni smo da će kina biti krcata i ljudima, ali i prosutim kokicama te omotima prokrijumčarenih bombona i čokoladica, tako da je u redu da ustanete i udaljite se iz dvorane.

Doduše – ako morate ostati sjediti dok svira orkestralna glazba, samo da procesirate sve što ste upravo vidjeli, potpuno vas razumijemo.

Sumnjamo da vam treba trailer da se nabrijete na film, ali evo za svaki slučaj:

.

Endgame ipak nije kraj treće faze Marvelovog svemira, ona će doći ovog ljeta s filmom Spider-Man: Far From Home koji će vjerojatno prikazati kakav je život u post-Endgame svijetu. To je potvrdio i glavešina Marvel Studiosa Kevin Feige. Spidey stiže u srpnju. Može!

Puse. :*

TAGOVIavengers endgame film marvel superjunaci

Komentiraj