Film i TV

nećemo gledat

Banner300


Nemoj gledati ovaj Netflixov film s ocjenom od 0% na Rotten Tomatoesu, spašavamo ti život

Piše , Objavljeno

The Ridiculous 6. Sandlerova glupa vestern-komedija koju je snimio jer je valjda htio imati plaćeno all-included rančersko iskustvo.

Gotti. Najgori mafijaški film svih vremena s John Travoltom koje prikazuje mafijaškog bossa kao obiteljskog čovjeka.

Max Steel. Film baziran na akcijskim figuricama koje nisu Transformeri ili Power Rangersi.

Zamisli ovu listu smeća dužu za nekoliko naslova. A onda dodaj još i novo Netflix izdanje – The Last Days of American Crime.

To su sve filmovi koji su na Rotten Tomatoesu dobili ukupnu ocjenu od 0%. N U L A     P O S T O.

Toliko loše. Nadamo se da se netko nije zajebao i kliknuo play na ovo ćesme.

Film je napravljen prema istoimenom stripu, priča je smještena u bližu budućnost u kojoj vlada planira emitirati signal kojim će spriječiti svakog da svjesno krši zakon. Kriminalci se ujedinjuju i žele izvršiti pljačku stoljeća prije nego signal bude emitiran.

Zvuči zanimljivo, ali nakon ovakvih reakcija ne želimo to gledati. Film je režirao Olivier Megaton. Nema šanse da mu je to pravo ime.

Evo i trailera za ekipu koja ipak ne vjeruje nikom osim sebi samima.

Čini se da publika udara taj play jer ga vidimo među popularnijim naslovima, valjda ga teško promoviranje čini privlačnim publici koja ne provjerava recenzije. I na IMDB-ju ima 3.6!!! NEMOJ GLEDAT!

Bolje vrijeme potroši na nešto bolje. Na Generala.

Ne znamo kako se Netflixu isplati izbacivati ovakve filmove, ali sigurno imaju neku foru i računicu. Jako je puno originalnog sadržaja na streaming servisu, ali puno tog ne zadovoljava naše (niske) standarde kvalitete pa često skočimo i do konkurencije.

TAGOVINetflix rotten tomatoes