Film i TV

ne, hvala

Banner300


Netflix Party ti nudi mogućnost gledanja filmova s frendovima u izolaciji

Piše , Objavljeno

Potreba za druženjem i socijalizacijom jedna je od karakteristika ljudske prirode, a trenutno nam je ta potreba malčice ograničena. Srećom, postoji proširenje za Google Chrome koje omogućuje vama i vašim prijateljima da zajedno gledate Netflix bez potrebe da budete u istoj sobi.

Netflix Party je proširenje koje omogućava ljudima da gledaju nešto zajedno i pritom u chat prozoru razgovaraju.

Nakon što je Netflix Party instaliran, osoba koja vodi “party” odabire film na Netflixu, a zatim klikne gumb “NP” u pregledniku s desne strane adresne trake. Od tamo započinjete zabavu i dobivate određeni URL koji možete kopirati i poslati svojim prijateljima. Također možete odabrati imate li kontrolu nad filmom i mogu li i svi ostali imati kontrolu. Jednom kad ste na Netflix partiju, to izgleda ovako.

Screenshot (489)

Kao što vidite, okvir za chat iskočio je s desne strane. Možete prilagoditi ime svog chatrooma i odabrati između nekoliko avatara. Sve je poprilično osnovno, ali vraća vrlo nostalgičan osjećaj druženja u AOL chatroomima.

Osoba koja vodi party, streama svoj Netflix račun drugima u grupi, tako da ovdje dolazi do malog zakašnjenja, ali zanemarivo. Kada želite napustiti zabavu – sve što trebate je izaći iz filma.

Pa eto, dobra ideja za sve one koji tijekom filma vole malo prokomentirati radnju ili popričati. Za nas koji trebamo apsolutni mir dok gledamo film ovo je party na koji nikada nećemo doći.

TAGOVInetflix party