Film i TV

Požurimo se

Banner300


Netflix je počeo otkazivati svoj besplatan probni period, dolazi kraj kreativnostima s novim mail adresama i karticama

Piše , Objavljeno

Ovo je loša vijest za sve nas koji održavamo naše Netflix račune ovim putem na životu.

Kako je potvrđeno, Netflix će uskoro u Americi ukinuti svoj jednomjesečni besplatni probni period. To su navodno već počeli raditi postepeno u drugim državama.

Strahujemo da bismo mi mogli biti među sljedećima zakinutim zemljama, a još nismo pogledali sve sezone Suitsa do kraja, Studio Ghibli crtiće i Prijatelje, niti smo iskoristili sve kartice naših rođaka u drugom koljenu.

Svakako će kad tad doći kraj našem kreativnom osmišljavanju novih e-mail adresa s istim lozinkama i domišljatom izvlačenju bankovnih informacija iz rodbine kako bi se prijavili za još jedan besplatan mjesec Netflixa.

Netflix je najavio kako planira ukinuti ovu vrstu promocije u potpunosti s obzirom na to da ima jako puno streaming servisa koji imaju vrlo sličnu promotivnu ponudu.

Njihova ideja je nuditi dio svoje bogate riznice Netflix Originals filmova i serija u potpunosti besplatno na YouTubeu ili putem nekog drugog portala. Tako je primjerice već sada film To All Boys That I’ve Loved besplatan i moguće ga je gledati bez pretplate.

Ne znamo kada će to doći do nas i kako će točno izgledati, ali se ne brinemo previše jer će vjerojatno do tada biti dostupni drugi streaming servisi koji će nuditi besplatne mjesece. U tebe gledamo Disney+ – želimo te crtiće.

TAGOVINetflix