Film i TV

samo ti pomagaj!

Banner300


Netflix zna da smo neodlučni pa uvode dnevne TOP 10 liste da nam pomognu u mukama

Piše , Objavljeno

Znaš proceduru. I stoput smo imali isti uvod, a i stoput se svatko od nas našao u beskonačnom skrolanju kroz Netflix u potrazi “što iduće gledati?”.

Netflix ima odličan sustav – ako ga koristiš za gledanje mase sadržaja i to ti i isključivo ti. Ali ako ste povremeni padobranci kao što smo mi, teško je izabrati što gledati, a poneka slučajna glupa romantična komedija ti zna pošeremetiti čitavu početnu stranicu.

Netflix pušta u pogon novu opciju, a to je top 10 najpopularnijih sadržaja kod njih – i to po državi. Uzmite u obzir da ne može biti loše kao regionalni Youtube trending jer je sadržaj na stranom jeziku te ne nudi hrvatske titlove, a ni nema previše sapunjara ni gluposti koje bi ti mogle previše zagaditi feed.

Na službenom blogu kompanije su pojasnili novu opciju.

“Ovaj novi red – zajedno sa svojim posebnim dizajnom – će vam omogućiti da vidite koji je točno najpopularniji Netflix sadržaj u vašoj zemlji. Lista će se osvježavati svakog dana i pozicija ovog reda će ovisiti o važnosti serija i filmova za vaš osobni ukus.”

Ovo je primjer liste koja će se vjerojatno lahko moći skrolnuti.

USA

Pa hvala Netflikše, brate, svaka pomoć je dobrodošla.

Samo se nadamo da neće gurati Netflix Originals sadržaj na te liste te da će biti iskreni i transparentni. Ne treba nam Witcher. Iako ga neki ljudi stvarno gledaju.

TAGOVIFilmovi Netflix serije streaming