Film i TV

3.9

Banner300


Nije ni čudo što propadaju – Sony htio uploadati trailer na Youtube, uploadali cijeli film

Piše , Objavljeno

Ah moj Sony, nije tebi lako u životu. Pogotovo nakon ovakve greške.

Složiti dobar trailer je prava umjetnost, nije ni čudo što se u Los Angelesu svake godine održava dodjela nagrada za najbolje trailere (na kojoj je ove godine najviše razloga za slavlje imao Black Panther).

Neki traileri stvarno znaju uništiti cijeli film jer otkriju previše radnje i plot twistova, ali ovo što je Sony Pictures napravio je izvan svih granica. Slučajno su cijeli film uploadali na Youtube umjesto trailera. Netko je bio nenaspavan ili pod utjecajem supstanci ili je sve snimao na desktop i davao imena fajlovima “asadadafgfasdsa.mp4” kao što i mi nekad znamo.

Khali The Killer je film koji je Sony uploadao na službenu Youtube stranicu. Radnja filma je nikad viđena dosad – plaćeni ubojica odluči prihvatiti posljednji posao prije mirovine. Film je u kinima prikazan u kolovozu prošle godine, ne vjerujemo da je Youtube osjetio neviđen porast posjeta dok je film bio online, ali i dalje ne možemo vjerovati kako se ovakve stvari mogu omaknuti velikim kompanijama koje se boje piratstva više nego Gali da će im nebo pasti na glavu.

Fantastično. Dosad niste čuli za ovaj film, možda i proizađe nešto dobro iz ove priče, možda netko sad i stvarno pogleda trailer.

Evo ga ispod. Mi ga još nismo pogledali.

.

TAGOVIfilm sony trailer

Komentiraj