Film i TV

Igre gladi se nastavljaju

Banner300


Svježi trailer za nove Igre gladi

Piše , Objavljeno

Prvi nastavak serijala Igre gladi je prošle godine bio jedan od najgledanijih filmskih kino hitova. Nije ni čudo, jer poput Twilighta i Harrya Pottera, ima veliku vojsku fanova, koja jamči pune kino dvorane i iznimno veliku zaradu.

igre gladi

Teen literarna senzacija (koja je upjela nadmašiti svoju ciljanu publiku i naći svoje mjesto na policama mnogih starijih čitatelja) iz pera američke spisateljice Suzanne Collins, Igre gladi se već dokazao kao dobar mamac za publiku i prava tvornica novca, a 700 milijuna dolara, koje je prvi film zaradio samo u kino distribuciji, (da ne spominjemo DVD i Blu-Ray izdanja, merchandising i slično…) je itekako dobar razlog za snimanje nastavaka (ukupno će na kraju biti snimljena četiri filma iz literarne trilogije).

Sinoć je tako na dodjeli MTV Movie Awards prikazan prvi trailer za nadolazeći drugi dio serijala, naslovljen Igre gladi: Plamen (The Hunger Games: Catching Fire), koji bi se u kinima trebao pojaviti 22. studenog ove godine.

Trailer:

Ponovno ćemo tako moći gledati mlade junake Katniss (Jennifer Lawrence) i Peetu (Josh Hutcherson), koji se vraćaju u pravi svijet nakon senzacionalne pobjede u Igrama gladi. No ono što ne znaju jest da su se zamjerili vrhuški, te da su postali samo pijuni mnogo većih političkih igara. S mirisom pobune u zraku i predstojećim jubilarnim 75. Igrama gladi (The Quarter Quell), glavni likovi će se još jednom naći u borbi za vlastiti opstanak, ali i živote onih najbližih.

igre gladiI Lenny Kravitz će mamiti uzdahe ženske (a i dijela muške) publike

Ponovno će svoje uloge reprizirati Woody Harrelson, Donald Sutherland, Elizabeth Banks i Liam Hemsworth, a zvjezdanoj ekipi će se ovoga puta pridružiti i oskarovac Philip Seymour Hoffman. Film će vrlo vjerojatno biti jedan od najvećih kino hitova godine, te još više učvrstiti Jennifer Lawrence na tronu najvećih mladih filmskih zvijezda današnjice. Stoga, neka Igre gladi počnu!

TAGOVIHunger Games Igre gladi Jennifer Lawrence trailer

Komentiraj