Film i TV

šta?!?!

Banner300


Oni mogu sve – face iza Game of Thronesa rade novu Star Wars trilogiju

Piše , Objavljeno

David Benioff i D.B. Weiss su showrunneri za jedan HBO-ov maleni projekt. Možda ste čuli za njega. Zove se Game of Thrones. To vam je jedna fantasy serija u kojoj je glavni lik… Tko je glavni lik? Nema takvih tamo, svi su važni za priču. Priču koju prati čitav svijet već tisuću sezona, a njezin nastavak ne može nitko dočekati. Posljednja sezona dolazi 2019. godine, čini nam se da ćemo umrijeti dotad.

got 2

Ali imamo i dobre vijesti. Benioff i Weiss će raditi na novoj Star Wars trilogiji. Inače kad čujemo “nova Star Wars trilogija” pomislimo samo kako Disney želi namlatiti još novca. Što nije daleko od istine, ali s ova dva gospodina ima šanse da nova Star Wars trilogija bude stvaaarno dobra. To znači da ćemo dobiti još barem šest Star Wars filmova jer je i redatelj The Last Jedija, Rian Johnson, također dobio zadatak da razvije još jednu posve originalnu trilogiju. Čini se da se Skywalker saga završava s idućim nastavkom – barem za sada.

star wars the last jedi film kino

Jako puno Star Wars sadržaja će ispuniti naše živote. Više nećemo morati čitati sve moguće stripove, a kad s tim završimo – loš (i pomalo incestuozan) fan-fiction.

Znače li ove vijesti da Disney i Lucasfilm odustaju od spin-off priča kao što su Rogue One i Solo kako bi ispričali veće narative? Rogue One i Solo su se napatili s produkcijom, čak smo u jednom trenutku posumnjali da Solo ne postoji, ali nas je trailer razuvjerio. Razumljivo bi bilo da glavonje iza Star Wars franšize odluče publiku nahraniti ogromnim pričama umjesto ovim spin-offima (iako smo bili zadovoljni s Rogue Oneom), ali ako odluče još neku pričicu uprizoriti – mi navijamo za Boba Fetta i Lando Calrissiana. No to bi značilo da Disney pegla praktički četiri mini-franšize istovremeno. Skywalker saga, spin-off pojedinačni filmovi, Rian Johnsonova trilogija i trilogija ovih faca iz Igre prijestolja.

Star Wars overdose. Može!

TAGOVIblockbuster film Game of Thrones GOT serije star wars

Komentiraj