Film i TV

izmjene svuda

Banner300


Otkriven originalni završetak Captain Marvel – onaj koji smo vidjeli je puno bolji

Piše , Objavljeno

Marvel je dobio svoje snažno žensko lice koje je definitivno jedan od najjačih junaka u Marvelovom cinematičnom univerzumu. To lice je Captain Marvel, još znana kao Carol Danvers. Origin priča je imala tešku zadaću pred sobom – objasniti gdje je Carol bila posljednjih dvadesetak godina. Saznali smo da su u filmu zamislili drukčiji završetak od onog kojeg smo na kraju dobili, ali je on u posljednji tren dorađen – što nam se sviđa. Da, mehka smo srca i mi.

ČUVAJ SE SPOILERA, SINE

Debbie Berman je montažerka filma, a ranije je već radila na Spider-Man: Homecomingu i Black Pantheru. U jednom od intervjua je otkrila kako je izvorni kraj filma trebao biti nešto drukčiji.

“Predložila sam izmjene na kraju filma. Završavao je sa scenom Carol kako odlijeće sama u svemir, ali nije bilo jasno gdje ide i što radi. Trebali smo jače vizuale da opravdamo njezin odlazak i nestajanje na toliko dugo vremena. Odlučili smo dodati Talosa i njegovu obitelj u svemirskom brodu koji čeka na nju, a nakon toga oni odlijeću zajedno. Na taj način smo joj dali svrhu. A i lakše je povjerovati da je napustila svoj novopronađeni život na Zemlji jer je bila s prijateljem do kojeg joj je stalo, a imala je i specifičnu misiju pred sobom.”

Talos i Marvel traže Skrullse kroz svemir. To bi isto mogao biti dobar film. Što je točno radila i gdje je bila u posljednjih 24 godine ćemo saznati već idući mjesec u filmu koji će porušiti sve rekorde – Avengers:Endgame.

TAGOVIcaptain marvel film marvel mcu

Komentiraj