Film i TV

uzmi novce i lezi

Banner300


Pickboxov natječaj iz snova: gledanjem serija do dvije tisuće kuna

Piše , Objavljeno

Iz Pickboxa su nam javili da zaustavimo sve što radimo jer imaju novi natječaj. Osnova natječaja je vrlo jednostavna, a mogli bismo se i mi prijaviti. Gazda, jel’ smijemo?

Streaming videoteka Pickbox nudi ti idealan posao – pogledaj seriju, napiši recenziju i zaradi 2 tisuće kuna! Sve što moraš napraviti je aktivirati Pickbox (ako ga već nemaš), pogledati jednu od tri nove serije koje se trenutno prikazuju na Pickboxu i napisati recenziju! Ako još nisi, sad je pravo vrijeme da se zakačiš za seriju Noćni menadžer koja je upravo osvojila 3 Zlatna globusa, seriju Korporacija i Preljub!

SVE DETALJE NATJEČAJA MOŽEŠ PRONAĆI NA PICKBOXOVOJ SLUŽBENOJ STRANICI

Noćni menadžer je špijunska miniserija snimljena prema romanu nagrađivanog spisatelja Johna le Carréa. Bivši vojnik Jonathan Pine (Tom Hiddleston), sada noćni menadžer luksuznog hotela u Švicarskoj, nađe se u opasnoj igri kada za britansku tajnu službu krene špijunirati milijardera Richarda Ropera (Hugh Laurie), velikog igrača u nezakonitoj međunarodnoj trgovini oružjem. Noćni menadžer je osvojio tri Zlatna globusa zahvaljujući svojoj stelarnoj glumačkoj postavi koju čine Tom Hiddlestone, Hugh Laurie i Olivia Colman.

Korporacija je futuristički triler producentske kuće Matta Damona i Bena Afflecka koji je smješten u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć. Pratimo mladog direktora koji skriva svoj pravi identitet kako bi se uvukao u vrlo opasan korporativni svijet da bi spasio voljenu ženu.

U 3. sezoni Preljuba priča se nastavlja tri godine nakon šokantnog priznanja na suđenju o ubojstvu Scotta Lockharta. Noah pokušava iznova započeti svoj život, no prošlost ga ne prestaje proganjati. U seriji u kojoj pratimo priču iz više perspektiva istina je relativna, a posljedice vanbračne afere poprimaju nemjerljive razmjere.

Ove serije su vrh vrhova i koju god da izabereš za recenziju nećeš pogriješiti, samo pažljivo s izborom riječi i gramatičkim konstrukcijama. Ako želiš nagradu.

Natječaj je otvoren od 9. siječnja do 5. veljače, a stručni žiri će izabrati najbolje recenzije i objaviti ih na Pickbox.hr!

Premijere serija na Pickboxu

Ako već svakodnevno bingeaš serije, onda ti ne trebamo previše objašnjavati da Pickbox u svojoj ponudi ima hrpu serija – kako kultnih (poput Mućki i Poirota), tako i najnovijih (poput Crnih jedara). Od premijera koje su na tvome ekranu svega par sati nakon prikazivanja u Americi trenutno možeš pratiti serije Korporacija (Incorporated), Kraljevska obitelj (The Royals), Isprani mozak (Braindead), Preljub (The Affair), Bull, Škorpion (Scorpion), Nashville, a uskoro dolazi i posljednja, četvrta sezona Crnih jedara (Black Sails).

Ako ti je gušt gledati predobre serije za kojima je lud cijeli svijet, tu su za tebe Mr. Robot, Doba vodenjaka (Aquarius), Američki zločin (American Crime), Milijarde (Billions), Moć (Power), Američka gotika (American Gothic), Skandal (Scandal), Bijesni psi (Mad Dogs), Galavant, Duhovi prošlosti (Rectify), ali i puno toga što te tek treba oduševiti.

Pogledaj vrhunsku seriju, napiši vrhunsku recenziju i osvoji dvije tisuće kuna!

TAGOVIserije

Komentiraj