Film i TV

samo nas tizaj, bebo

Banner300


Potvrđena četvrta i posljednja sezona Mr Robota, a imamo i teaser trailer

Piše , Objavljeno

Iako je Remi Malik s ulogom života u kojoj je utjelovio legendarnog Freddiya Mercurya za što je dobio najprestižnije industrijsko priznanje u obliku zlatnog kipića, prevazišao kabelsku televiziju, ipak se vraća seriji koja ga je proslavila u njenoj posljednjoj sezoni.

Ukratko za one koji nisu gledali

Serija prati mladog, asocijalnog računalnog programera Elliota koji po danu radi kao inženjer kibernetičke sigurnosti, a noću je “hacktivist”.  U jednom trenutku Elliot je regrutiran od strane misterioznog vođe podzemne skupine hakera kako bi se pridružio njihovoj organizaciji. Elliotov zadatak? Pomoći srušiti korporacijsku Ameriku, uključujući tvrtku koju je plaćen da štiti, što mu predstavlja moralnu dilemu. Iako radi za korporaciju, njegova osobna uvjerenja otežavaju oduprijeti se porivu da se sruše vođe multinacionalnih kompanija za koje vjeruje da vode  i uništavaju  svijet.

.

Ako ste jedan od onih koji vole početi gledati seriju tek kada sve sezone izađu van ili ste ju iz bilo kojeg razloga propustili, sada je pravo vrijeme da se uhvatite prve sezone jer četvrta izlazi negdje na jesen, a na službeni datum još uvijek čekamo.

Četvrta sezona serije službeno je bila najavljena prošlog prosinca na Twitteru uz status: „Imamo još mnogo borbi. #MrRobot je obnovljen za sezonu_4.0. “

Snimanje koje je počelo u studenom još uvijek traje tako da novu sezonu možemo očekivati najranije na jesen, a s obzirom da je vrijeme radnje u seriji oko Božića, pretpostavljamo da neće prije studenog- prosinca.

Teaser trailer naslova “Are you seeing this too?”, napet je uvod u posljednje poglavlje serije.

Sam Malik je o posljednjoj sezoni rekao za Entertainment:

“Mogu reći da je vrlo dojmljiv, osjećajan i dobro osmišljen način da se ova priča i ova serija završe. To je izvanredno. Divim se ovom čovjeku i onome što je učinio ove sezone.”