Film i TV

watt?

Banner300


Snima se prequel Game of Thronesa, za glavnu ulogu ugrabili glumicu nominiranu za Oscara

Piše , Objavljeno

Posljednja sezona Game of Thronesa izlazi iduće godine, lijemo suze otkad smo čuli vijest, Produkcija finala takvog megaspektakla je komplicirana, toliko komplicirana da se snimaju i neke nepotrebne scene samo kako bi publika bila pošteđena spoilera. I što kada se jedna od najboljih serija u povijesti završi? To nije kraj. Počinje mlaćanje para na prequelima, a u našoj knjizi bolje nekoliko kompletnih prequela smještenih u istom svijetu nego razvodnjena glavna radnja.

Neki glumci su kroz GoT postali teškaši, a neki su pak svratili gostovati kako bi bili dio ovog fenomena. I sada je došlo vrijeme da producenti za prequel ugrabe ozbiljno ime.

Jednu od glavnih uloga će tumačiti Naomi Watts, dvaput nominirana za Oscara. Jednom za glavnu glumicu u 21 gramu i drugi put za sporednu ulogu u The Impossible. Ovo će biti zanimljivo.

Sama uloga? Karizmatična pripadnica visokog društva koja krije mračnu tajnu. Znači – nisu nam s ovim ništa rekli jer su opisali praktički sve likove u Game of Thronesu. Najavljeno je pet potencijalnih prequela, a ovaj s Naomi Watts polako poprima oblik.

“Tisuću godina prije događaja u Igri prijestolja, serija prati propast svijeta iz zlatnog doba heroja u mračno doba. Jedno je sigurno: od mračnih tajni povijesti Westerosa do stvarne priče iza white walkera… nije priča koju mislimo da znamo.”

Još ne znamo kada ćemo gledati ovaj GoT prequel. Ako kladionice otvore ponudu, po nekim dosadašnjim timeframeovima bismo rekli travanj 2020. godine, ali nemojte nam previše vjerovati.

Posljednja sezona priče koju svi znamo u dušu stiže u travnju 2019. Treba nam vremeplov najbrži u kraju.

A kad pomislimo da smo bili hyped kad smo za prvu sezonu znali da će Sean Bean glumiti! Daj pogledaj koliko daleko je serija došla od prve…

.

TAGOVIGame of Thrones naomi watts

Komentiraj