Film i TV

glasine koje želimo da su istina

Banner300


Priča se da bi Michael B. Jordan mogao glumiti Tonyja Montanu u Scarfaceu

Piše , Objavljeno

Scarface reboot će se napokon dogoditi, krajem prošlog tjedna smo izvijestili o tome. Braća Coen pišu scenarij. Ili su ga već napisali ili su ga napisali pa ga prepravljaju ili nisu ni počeli, ne znamo, koga briga dok god će ga biti.

Newsweek izvještava da se za ulogu Tonyja Montane razmatra Michael B. Jordan koji nam je od malih nogu i rada na The Wireu pokazao da zna što radi. Može biti blockbuster zvijezda, pokazao je to i u Creedu, a ukrao je show u Black Pantheru.

U filmu iz 1983. je Al Pacino glumio kubanskog imigranta koji postaje najveća njuška napudrana bijelim. U filmu iz 1932. imamo talijanskog imigranta Tonyja Camontea, a za novu inkarnaciju ćemo morati sačekati konačni rezultat.

Michael B. Jordan još nije ništa potvrdio, sve je još samo glasina, ali puno se više veselimo nego prije koju godinu kad su rekli da će Diego Luna glumiti Montanu. Okej je Luna, zna glumiti, ali jedan je Michael B. Jordan.

Film će režirati Luca Guadagnino, najpoznatiji po filmskom trokutu između Armieja Hammera, Timothyja Chamaleta i breskve nazvanoj Call Me By Your Name. Nemojte odmah otpisati lika, rođen je na Siciliji, vidimo ovdje divnu priliku za gangsterski revival. Ipak ispada da Irishman to nije uspio.

TAGOVIcoen brothers michael b. jordan scarface