Film i TV

mrežobacač je nazad

Banner300


PRVI TRAILER ZA NOVOG SPIDER-MANA – dan je upravo postao bolji

Piše , Objavljeno

Još se nismo oporavili ni od animiranog Spider-Mana koji nas je dočekao u praznično vrijeme i ostavio nas bez teksta, a već nas rajcaju s trailerom za novog Spider-Mana o kojem dosad nismo gotovo ništa znali, bez obzira što je Tom Holland lajava mala kučka koja je više puta otkrila točke radnje nekoliko Marvel filmova, a jednom prilikom je u javnost uz pomoć Instagrama pustio i prvi plakat za Avengerse koji je trebao biti tajna. (Teoretičar zavjere u nama govori da je to bio marketinški trik, ali više volimo vjerovati da je Holland klinjo koji ne zna držati jezik za zubima.)

Ovo gore za Toma Hollanda kako je lajava kučka – mi to od milja, stvarno ga volimo i on je prva savršena kombinacija Petera Parkera i Spider-Mana. Tobey Maguire je bio dobar Peter Parker, a mnjeh Spidey, dok je Andrew Garfield bio potpuna suprotnost. Tom Holland je vrh na oba fronta.

Pogledaj trailer pa ćemo dalje smarati:

.

Novi film donosi i nove kostime. Osim novog crveno-crnog odijela, Spidey će dobiti i potpuno crno stealth odijelo. Vidjet ćemo i Nicka Furyja u igri, baš kao i S.H.I.E.L.D. agenticu Mariju Hill – što će reći da se ovaj film događa prije radnje u Avengers: Infinity War. Ili možda ipak ne?

Zaključili smo da će Peter Parker obići pola Europe, a to potvrđuje i plakat.

Ovo je plakat.

Uočili smo i Jakea Gyllenhaala kao Mysterija koji će se ili udružiti sa Spidermanom ili biti protiv njega ili oboje. S ovim superjunacima i zlikovcima više ne znaš koji je koji.

View this post on Instagram

I just realized I’m not playing Spider-Man.

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on

Premijera je 5. srpnja. Načekat ćemo se, ali s osmijehom na faci.

TAGOVIdisney far from home marvel Spider-Man superjunaci

Komentiraj