Film i TV

moguće i njegov zadnji film

Banner300


Quentin Tarantino radi na filmu u kojem će se susresti Django i Zorro – gdje možemo kupiti ulaznice?

Piše , Objavljeno

Kauboj i lovac na glave Django mogao bi se ponovno pojaviti na velikim ekranima, i to ni manje ni više nego uz legendarnog maskiranog osvetnika Zorroa, u novom Tarantinovom filmu.

Jel ovo broj 1 filmska vijest ovoga tjedna ili je nešto može nadmašiti?

Prema Collideru, redatelj Django Unchained, Quentin Tarantino, obratio se bivšoj zvijezdi Carmichael Showa Jerrodu Carmichaelu kako bi zajedno pisali veliku filmsku adaptaciju Django/Zorro, stripa Tarantina i Matta Wagnera iz 2014.

Događajući se nekoliko godina nakon radnje Django Unchaineda, Django / Zorro prati Foxxovog kauboja koji udružuje snage sa starim Diego de la Vegom, poznatijim kao Zorro, kako bi zajedno oslobodili domorodce iz ropstva.

Prema Collideru, ideja za ovu adaptaciju prvi je puta izašla na vidjelo još 2014. godine kada su se neposredno nakon hakerskog napada na Sony otkrili sadržaji nekoliko privatnih mailova između tadašnjeg voditelja Sonyja Amy Pascala i Tarantina.  Pascal je Tarantinovu ideju o projektu  ” D / Z ” nazvao ” super cool ”

Iako je trenutno nepoznato kakvu bi ulogu Tarantino imao u ovoj adaptaciji, pisac i redatelj je ranije govorio o planu da se povuče nakon što završi svoj deseti film. Predstojeći “Once Upon A Time In  Hollywood” njegov je deveti film, a zasad je nejasno želi li da njegovo posljednje djelo  bude upravo Django / Zorro. No, redatelj je u svojoj karijeri producirao i nekoliko projekata koje nije režirao tako da ćemo još malo sačekati sa spoznajom o njegovoj ulozi u ovoj adaptaciji.

TAGOVIdjango Quentin Tarantino Zorro

Komentiraj