Film i TV

košarka

Banner300


Redatelj filmčine Warrior stavio Bena Afflecka u najdraži nam žanr – košarkašku dramu koja izgleda manipulativno i odlično

Piše , Objavljeno

Gavin O’Connor stoji iza jedne od najboljih sportskih drama svih vremena – Warriora, sleeper hita iz 2011. godine sa Tom Hardyjem u glavnoj ulozi. Tko ga je gledao, zna o kakvoj je filmčini riječ.

O’Connor se vraća izmučenim autoritetima u drami The Way Back. U glavnoj ulozi je Ben Affleck kojeg ne volimo pretjerano, ali nerijetko su nam dobri filmovi s njim u glavnoj ulozi. Sportske drame su naš život, koliko god klišeizirane bile kao što to izgleda ovaj film u traileru.

Već znamo kako priča ide, formula je uvijek ista, ali ovakvi filmovi su sve što nam treba da budemo sretni, nakon što se dobro isplačemo. Manipuliraju našim osjećajima, a mi želimo još.

Film stiže u kina 6. ožujka. Nismo sigurni hoće li doći u naša lokalna kina, ali ako dođe – prvi smo u redu. I vjerojatno jedini. Nije nas briga.

Ali…

Ali…

Ne možete prigovarati što mediji pišu samo o blockbusterima i superjunacima, kada dopuštate da ovakvi mali filmovi s dušom zarone. Razmislite malo o tome.

košarka