Film i TV

Banner300


Steve Carell opet vodi ured, ovaj put u svemiru – trailer za Space Force je vani

Piše , Objavljeno

Jednom, ne tako davno, upravljao je podružnicom tvrtke papira u Scrantonu u Pensilvaniji. I evo ga, sada vodi najnoviji ogranak oružanih snaga SAD-a. Netflix je objavio trailer za “Space Force”, novu seriju s najdražim nam Steveom Carellom.

Od serije očekujemo puno jer Carell, osim što u njoj glumi, je i izvršni producent i ko-autor. Šuška se da će po epizodi zaraditi više od trenutnog rekorda koji iznosi milijun dolara po epizodi! Uz Carella, u seriji će se naći i John Malkovich, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow, Don Lake, Diana Silvers, Tawny Newsome i Ben Schwartz koji zajedno čine ovu svemirsku postavu.

O čemu je riječ?

Prenosimo sinopsis s Netflixa: “Pilot koji sanja o vođenju zrakoplovnih snaga, general s četiri zvjezdice Mark R. Naird (Carell) bačen je u nepoznato kada dobije zadatak da vodi novoformiranu šestu podružnicu Oružanih snaga SAD-a. Skeptičan, ali predan, Mark odlazi u zabačenu bazu u Koloradu, gdje zajedno sa vrlo šarolikim timom znanstvenika dobije zadatak iz Bijele kuće da američka čizma opet stane na Mjesec s ciljem američke dominacije u svemiru.”

Zvuči poznato?

Prema The Hollywood Reporteru, ideja za seriju doista je potaknuta Trumpovom prošlogodišnjom naredbom o stvaranju “Svemirske sile” koja bi trebala biti šesta grana vojske.

Ono što nas najviše oduševljava je lakoća s kojom ovakvi ogromni projekti nastaju – kao fora između par frendova koji sjede skupa na pivi, praktički jednako lako kao svi autorski projekti Adama Sandlera i njegovih frendova.

Evo kako to prepričava sam Carell:Pitali su me s Netflixa: „Želiš li napraviti seriju koja se zove Space Force?“ Odmah sam rekao: „Pa da, svakako. To zvuči sjajno.” I tada sam nazvao Grega i rekao: “Hej, želiš li napraviti seriju koja se zove Space Force? A on je rekao: “Da, zvuči dobro. Ajmo.” Nismo imali ništa osim naslova koji je svih nasmijao.”

Serija s Carrellom koja će pritom ismijavati i Trumpa. Ima li ikakve šanse da ovo ne bude dobro?

Na odgovor nećemo morati dugo čekati jer serija izlazi na Netflixu u cijelome svijetu 29. svibnja ove godine.

TAGOVINetflix Space Force steve carell