Film i TV

yes, please!

Banner300


Steve Carell predložio najbolji crossover ikada: “The Office” + “It’s Always Sunny in Philadelphia”

Piše , Objavljeno

Prije nekoliko tjedana, Rob McElhenney i Steve Carell aka Mac iz legendarnog sit coma “It’s Always Sunny in Philadelphia” i Michael Scotta iz drugog legendarnog sit coma “The Officea”, nedavno su se našli u Twitter “ratu”.
Naime, McElhenney je objavio video s ostalim članovima tima Always Sunny, uključujući polugolog Dannyja DeVita i potpuno obučenog Charlie Daya, a iz videa se vidi da se nalaze ispred poznate zgrade “Dunder Mifflin” iz Officea, gdje očito ekipa iz sunčane Philadelphie trenutno snima.
Rob McElhenney nije naveo pojedinosti o tome zašto tamo snimaju, ali nije propustio spustiti Carelleu, šaleći se kako se The Office više ne snima jer je “otkazan ili što već”.

View this post on Instagram

The bar inside Dunder Mifflin is now called Paddy’s.

A post shared by RobMcElhenney (@robmcelhenney) on

Video je odmah privukao pozornost nekoliko zvijezda The Officea, uključujući Jennu Fischer i B.J. Novaka. Ali internet je poludio tek kad je Steve “Michael Gary Scott” Carell, odgovorio na video, i to najboljim prijedlogom mogućim.

 

Na tisuće fanova obje serije, uključujući i nas, s oduševljenjem je reagiralo na ovu objavu koju su preplavili raznim gifovima iz jedne i druge serije.

TAGOVIcrossover It's Always Sunny In Philadelphia serije sit com steve carell the office