Film i TV

science!

Banner300


Što nas očekuje u trećoj sezoni Westworlda

Piše , Objavljeno

Prvi teaser za nadolazeću treću sezonu Westworlda je vani.
Popularna HBO serija se temelji na futurističkom svijetu gdje je civilizacija razvila vrhunsku umjetnu inteligenciju. Međutim, roboti su se počeli okretati protiv čovječanstva, predvođeni hladnom, ali briljantnom Dolores. Prethodna sezona završila je s Delores i Bernardom kako bježe u stvarni svijet.
Nova sezona obećava da će više istražiti svijet koji postoji izvan parkova poput Westworlda. Iako se u traileru kratko pojavljuje Delores, fokus je na novom liku kojeg glumi Aaron Paul poznatiji kao Jesse Pinkman iz Breaking Bada.

Čini se da je građevinski radnik ili niži inženjer. Međutim noću provodi svoje vrijeme radeći s grupom kriminalaca kako bi ukrao ili potkopao društvo za koje smatra da je potpuno trulo unutač svojoj blistavoj fasadi. No, jedne noći nailazi na ženu u tunelu- pogađate, Delores.

.

Tvorci Westworlda su Jonathan Nolan i Lisa Joy, a zvijezde serije su Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Rodrigo Santoro, James Marsden, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Jimmi Simpson, Anthony Hopkins i Ed Harris. Treća sezona bit će emitirana negdje u 2020. godini.

TAGOVIhbo sezona 3 westworld

Komentiraj