Film i TV

šuti, spajdi!

Banner300


Tom Holland je slučajno podijelio s Internetima tajni poster za Avengers: Infinity War

Piše , Objavljeno

Tom Holland je 21-godišnjak koji je dobio ulogu Spider-Mana, prvo u filmu Captain America: Civil War, a zatim i u vlastitom filmu o stvaratelju ljepljive tvari nalik na paučinu. Khm. Pauza.

Nego – poznat je po tome što je već nekoliko puta izbrbljao određene tajne vezane za Marvelov Cinematic Universe, ali mu se opraštalo i bilo je simpatično.

Ovaj put je dobio posebnu pošiljku od Marka Ruffaloa (Hulkić) i odlučio ju je otvoriti na Instagram Liveu. U njemu je bio prvi poster za nove Avengerse.

Nakon što je pokazao poster svima, otkrio je i pismo u kojem piše da je poster samo za njega i da je “velika tajna” – nakon čega je Holland brzo ugasio svoj Instagram live prijenos. E pa tako ti i treba.

Znamo da film stiže u travnju 2018. – a i nije prevelika šteta što je “leakao” poster jer je u pitanju samo stilizirano slovo A. Čak mislimo da su i Marvel i Mark Ruffalo uključeni u ovu foru, previše nam sve izgleda kao fora ispala iz Avengersa ili s početka zadnjeg Spider-Mana kada je Holland snimao svoje dogodovštine s ostalim superjunacima.

TAGOVIavengers leak marvel prank Spider-Man tom holland

Komentiraj