Film i TV

Gospođice i kružnjaci

Banner300


U moru rebootova će se pronaći i Charliejevi anđeli

Piše , Objavljeno

Rebootovi su svuda oko nas, a podužoj listi naslova će se pridružiti i Charliejevi anđeli.

Dva filmska nastavka Charliejevih anđela iz 2000. i 2003. godine su bila namijenjena muškim pogledima. Kako drukčije objasniti ovu scenu u kojoj Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz plešu u striptiz baru i lupaju se bičem po čvrstim stražnjicama?

Uopće se ne sjećamo zašto se ova scena događa, ali smo je rado gledali. Kao i ostatak svijeta očito – jer su dva nastavka Anđela utržila više od 500 milijuna dolara diljem svijeta.

SONY je uvidio trend snažnih žena u Hollywoodu pa su odlučili uskrsnuti ovu franšizu. Čini se kako reboot Charliejevih anđela ipak više neće biti namijenjen isključivo muškarcima koji sline za tri… pa anđela u halterima već će biti namijenjen široj publici. Zašto predviđamo takav razvoj događaja?

Glumica, a odnedavno i redateljica Elizabeth Banks pregovara o mogućem angažmanu na Charliejevim anđelima, a dosad je režirala simpatičnu komediju Pitch Perfect 2 o ženskoj acapella grupi koja je postala hit baš kao i prvi dio. Moguće je da će se fantastični trio više oslanjati na komične elemente nego na akciju, što zapravo i ne bi bilo loše jer su dva već spomenuta filma bila malo mnjeh, pogotovo drugi dio – Full Throttle.

Charliejevi anđeli su se prvi put pojavili u sedamdesetima kao popularna tv serija Angels o tri mlade dame koje, osim što su lijepe, su i privatni detektivi, a primaju narudžbe za slučajeve od tajanstvenog Charlieja. Seriju su pokušali oživjeti početkom ovog desetljeća, ali to je trajalo samo četiri epizode. Sva sreća.

Čini se kako je zabava za muškarce gotova i da će Charliejevi anđeli osnažiti žene diljem svijeta.

Znači li to da će čitav svijet imati čvrste guze. nositi haltere i lupati kružnjake? You go, girls.

TAGOVIakcija Cameron Diaz charliejevi anđeli drew barrymore film guzice lucy liu

Komentiraj