Film i TV

van damme unutra ne damme

Banner300


Van Dammeov novi film dolazi na Netflix, opet ćemo raditi kružnjake kad počne završna špica

Piše , Objavljeno

Iako su mu filmovi rijetko kritički priznati, Jean-Claude Van Damme je jedna od najvećih legendi akcijskog žanra. Podsjeća nas na razdoblje nevinosti (i neiskvarenosti uma, ali i realno junferstva) kada smo šamarali imaginarne neprijatelje svaki put kada bi Van Damme pobijedio svoje neprijatelje.

Film će se zvati Posljednji plaćenik (The Last Mercenary), a trenutno se snima u Francuskoj. Van Damme će glumiti umirovljenog tajnog agenta koji želi spasiti sina od lažnih optužbi francuske vlade za trgovinu ljudima.

Van Damme je za Variety izjavio da ga je filmu privukla jedinstvena mješavina emocija, akcije i humora. Van Dammeovi filmovi nisu baš bili namjerno smiješni (scene kad pleše pokušavamo i dan danas izbrisati iz pozadine uma) pa nas baš zanima što Jean-Claude smatra smiješnim.

Ali evo da vas podsjetimo… Belgija je poznata po pivu, siru i čokoladi, nikako po plesnim pokretima.

Netflix nastavlja s akcijskim filmovima, čini se da to prolazi puno bolje od silnih jeftinih romantičnih komedija, barem ako je suditi prema Extractionu s Chrisom Hemsworthom, The Old Guardu sa Charlize Theron, a u pripremi je i Trigger Warning, akcijski film s Jessicom Albom.

TAGOVIjean claude van damme Netflix