Film i TV

daj ga

Banner300


Will Smith radi na spin-offu Princa s Bel Aira – yessssss!

Piše , Objavljeno

Internet se preokrenuo naglavačke. Oraspoložilo nas kad smo skužili da možemo gledati Fresh Princea na Netflixu, nema nam ništa ljepše nego ne morati skrolati zauvijek da izaberemo nešto za gledanje već samo lupimo play gdje smo stali s Fresh Prince epizodama i to je sve što nam treba.

Jedan od najboljih sitcoma ikad, serija koja je svijetu predstavila Will Smitha, ali i hip hop kulturu bi mogla dobiti spin-off.

Još od 2016. godine, kad je izlazio Suicide Squad, Smith je govorio da se reboot nikad neće dogoditi. Čak je i Alfonso Riberio, poznat kao bratić Carlton rekao da ništa od toga.

Ali tu je rupa!

Rekli su ništa od reboota, ali nisu spominjali spin-off. Ni ne treba nam ista priča samo s mlađim glumcima i novom odjećom, treba nam taj svijet i takav način pričanja priča.

Uopće nam ne zvuči loše ideja da Will Smith bude Uncle Will. Jer James Avery koji je glumio Uncle Phila više nije s nama.

Serija je imala nezaboravne smiješne trenutke, ali je bila uvjerljivo najbolja kad se bavila teškim temama. Kao što je odlazak Willovog tate.

Tu smo znali da će biti vrhunski glumac. Iako mu filmove češće zarone nego eksplodiraju na kino-blagajnama.

Od finala serije je prošlo 13 godina, ali sigurni smo da u 2019. (ili dvadesetoj!) ima mjesta za još Fresh Princea.