Film i TV

da mi je biti...

Banner300


Zaboravi sve hitove, stigao je trailer za najbolji film godine – Jason Statham i divovski morski pas

Piše , Objavljeno

Ništa plićak, ništa Kaštel Sućurac. Nagledali smo se dobrih filmova ove godine, ali nijedan ne obećava kao najnoviji film – The Meg s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi. Već nas je kupio s taglineom…

“Pleased to eat you!”

Nije li to nešto najbolje što ste ikad čuli?

Megalodon možda i je ime Darija Šarića na Instagramu, ali u ovom filmu ipak ništa od Homieja u glavnoj ulozi. Ovdje je Megalodon morski pas od 23 metra za kojeg se vjerovalo da je izumrla vrsta.

Baci oko na trailer:

.

Film je baziran na knjizi Stevea Altena Meg:A Novel of Deep Terror – iako nekako mislimo da se moglo smisliti nešto jednako bizarno i bez književnog predloška.

Budžet filma je nemalih 150 milijuna dolara – pa nam se čini da se nastavlja niz apsurdnih filmova katastrofe/čudovišta kao što su San Andreas i Rampage s The Rockom, samo sada smo dobili i Stathama u kombinaciji. U filmu osim njega ćemo gledati i Ruby Rose, Rainna Wilsona i Cliff Curtisa.

Ne vjerujemo da ekipa iza filma cilja da nadiđe Ralje u žanru filmova s ubojitim morskim psima, ali to ni ne želimo. Samo nam treba najbolji film 21. stoljeća s puno krvi.

Film u kina stiže tek 10. kolovoza, taman da odradimo godišnji na moru bez strahovanja za vlastiti život.

TAGOVIčudovišta film jason statham morski psi the meg

Komentiraj