Film i TV

Prilika za slavu

Banner300


Želite glumiti u novom filmu Roberta Rodrigueza? Može!

Piše , Objavljeno

Što dobijemo kada spojimo Roberta Rodrigueza i proizvođača mobitela koji se svim silama želi vratiti na tržište? Neponovljivu priliku da bilo tko odglumi jednu od glavnih uloga u novoj kratkoj trashijadi kultnog filmaša.

Rodriguez and Blackberry

Robert Rodriguez je jedan od onih likova koji su Hollywoodu pokazali srednjaka i rade što im se prohtije. Njemu to polazi za rukom, jer koliko god loš film napravio, uvijek će se nekako uspjeti financijski pokriti. Ali između recentnih Shark Boyeva i Spy Kidsa, te trash-parodije od Bilo jednom u Meksiku, Rodriguez napravi pokoji film koji brzo postane kult i klasik. Sjećate se Desperadosa, Od sumraka do zore ili možda Sin Citya? Da, da, Rodriguez je opaka faca, i šta god radio, nama se sviđa.

S druge strane imamo posrnulog smartphone diva, Blackberry, koji sa svojim novim uređajem i potpuno svježim sustavom pokušava vratiti staru slavu. U tom naumu će im trebati sva pomoć, pa tako i u projektu Green Screen, za kojeg su kao partnera izabrali upravo Rodrigueza.

Radni naslov spomenutog projekta je Two Scoops, a priča se vrti oko dvije sladoledarke, Lole i Lucie, koje su ujedno lovci na čudovišta u potrazi za izgubljenim ocem. Ono što Rodriguez i Blackberry žele od vas, potencijalnih filmskih zvijezda, jest da odete na ovu stranicu, skinete dijalog vašeg lika (misteriozni Agent), snimite se kako ga izgovarate, uploadate taj video na Youtube i zatim link pošaljete ovdje, i sve to zaključno s 3. travnja, kada natječaj završava. Ako budete taj jedan jedini sretnik kojega će Rodriguez i ekipa odabrati, možete se gledati u ovoj sceni (vaše lice čudnovatom digitalnom tehnologijom dolazi na mjesto zelenog platna):

TAGOVIblackberry reklama Robert Rodriguez two scoops

Komentiraj