Film i TV

čuvaj

Banner300


Zvijezda navodno najstrašnijeg filma godine tvrdi kako možda ima PTSP nakon snimanja

Piše , Objavljeno

Volimo ove filmove koji se nekako probiju u mainstream, zarade hrpu novca tako što unerede gaće milijunima gledatelja. Jedan takav je i Hereditary kojem već neko vrijeme tepaju da je jedan od najstrašnijih filmova godine, ali i posljednjih nekoliko godina, ali i posljednjih nekoliko desetljeća. Ne znamo gdje realne pohvale staju, a gdje pretjerivanje počinje pa ga bolje pogledajte sami. Ako se usudite.

Ne smijemo vam puno reći o samom zapletu, možda ćemo vam pokvariti film, ali film je o obitelji koja pokušava preboljeti smrt starijeg člana obitelji. Naravno da u ovoj smrti ima puno više od običnog napuštanja ovozemaljskog tijela. Samo čekajte da se počnu događati čudne stvari.

Glavne uloge glume Toni Collette i Gabriel Byrne, film dolazi od manje produkcijske kuće A24 koja producira uistinu kvalitetna djela i ovo se mora gledati.

Jedan od glumaca, Alex Wolff, glumi sina dvoje glavnih glumaca i u intervjuu za Vice tvrdi kako ga je rad na ovom filmu poremetio u potpunosti. Osim što ima grozne flashbackove, prestao je i spavati.

“Osjećaj se zadržao u meni dok smo snimali, ali se zadržao i kasnije. Kad sam počeo pričati o tome, u flashbackovima su se vratila sva poremećena sranja koja sam morao proći, vratila su se odjednom. Nisam mogao spavati i razvio sam naviku emocionalnog mazohizma kroz koji sam pokušao upiti svaki negativni osjećaj. […] Mislim da ne možeš proći kroz ovakvo nešto, a da nemaš nekakvu vrstu post-traumatskog stresa”.

Navodno se ne sjeća nekih scena, tek kada je gledao gotovi proizvod – prisjetio ih se. Eeee brate, u što si se uvalio…

Ako netko želi svjedočiti ovim strašnim čudesima – prvo trailer pa nađi film.

.

TAGOVIfilm hereditary horor najstrašniji filmovi

Komentiraj