Glazba

Mexico? Siempre!

Banner300


Foo Fightersi genijalnom reklamom najavljuju nove koncerte

Piše , Objavljeno

Nije trebalo dugo da Dave Grohl i ekipa skuže kako dosadni, svakodnevni životi nisu za njih i da je rokanje ono što najbolje rade. Foo Fightersi se vraćaju!

foo fighters

Prije kojih su godinu dana Foo Fightersi, jedan od ponajboljih alter rock i post-grunge bendova našega doba, najavili da se na neodređeno vrijeme povlače sa scene. Nema više albuma, nema koncerata… samo bavljenje hobijima, uživancija i glumljenje domaćica. Na svu sreću, nije im trebalo dugo da shvate kako pečenje kolača i poliranje automobila ne mogu zamijeniti 50 i više tisuća fanova koji u isti glas pjevaju njihove pjesme, stoga su se odlučili vratiti. I to na kakav način!

Već 12. i 13. prosinca ove godine Dava Grohl i ekipa zapaliti će stadion Foro Sol u Mexico Cityu, gdje će se i službeno vratiti svojim obvezama ‘rock bogova’, a za 2014. spremaju i novi službeni album. Takve epske vijesti se ne mogu najaviti običnom i generičkom reklamom, pa su nam Foo Fightersi svoje planove otkrili ovim genijalnim spotom, i to uz pomoć misteriozne legende na motoru!

Foo Fighters – Entregando Lo Bueno:

TAGOVIalternativni rock dave grohl grunge koncert The Foo Fighters

Komentiraj