Glazba

igraj, osvoji pa pleši

Banner300


DJ Nu-Mark, legendarni DJ i član Jurassic 5-a u The Garden Breweryu – osvoji upad i bustaj move

Piše , Objavljeno

DJ Nu-Mark, član jedne od najutjecajnijih hip-hop grupa Jurassic 5, dolazi u zagrebački The Garden Brewery u subotu 18. veljače.

Ovo je prvi put da Mark Potsic, svijetu hip hop glava poznatiji kao Nu-Mark, posjećuje regiju i imat ćete ga priliku čuti uživo. Nema sumnje da će Nu-Mark u subotu oplesti po najfinijoj selekciji glazbe različitih žanrova, a ljubitelji čiste glazbe bez lasera i gimmicka će doći na svoje.

Ujko Nu se najavio Hrvatskoj na svom Facebooku:

Odlično poznavanje glazbe i izvođača, savršene DJ i produkcijske vještine, neprestani nastupi po cijelom svijetu i neizostavni dio Jurassic 5, čine DJ Nu-Marka legendom u glazbenom svijetu. Zagrebački nastup bit će jedinstvena prilika uživo vidjeti čovjeka čije se ime piše velikim slovima u glazbenim enciklopedijama.

Ako vas zanima njegov proces izrade glazbe u studiju, bacite oko na Rhythm Roulette i nema šanse da ostanete ravnodušni:

Ovako nešto može samo Ujko Nu.

Uz Nu-Marka, moći ćete čuti i najbolje iz gajbi DJ-a Phat Phillieja, Soul Badera i Chilla. Noć za prepričavanje unucima. Kad ih jednom bude.

Upitali smo i DJ Chilla što očekuje od večeri i kakav mu je osjećaj otvarati za legendu:

Uh, nisam mislio da ću ikada vidjeti uncle Nu-a u Hr. Uvijek sam mislio da ću morati potegnuti negdje van, da čujem i vidim te delicije koje lik radi. Tako da u svakom slučaju hvala Phillieu i cijeloj ekipi na ovom i neizmjerno sam presretan što ću otvoriti prije njega. Iskreno trta mi je mrtva, jer još uvijek ne znam što da vrtim. U biti, tražim onu prvu stvar, pa će se poredati i ostale, kako to obično biva. Nadam se da mu neću izvrtiti ono što on brije, jer stvarno cijenim njegov rad na gramofonima i u produkciji. Jebi ga, ko ne voli J5 :)

Novi Tha Git Down nam je omogućio Blackout, najstarija hrvatska radijska rap emisija, zahvaljujući kojem smo mogli i čuti Diamond D-ja i Large Professora – također u The Garden Breweryu. Postaje li tako divan prostor na Žitnjaku “mecca hip hopa”? S obzirom na neke informacije ispod stola o nekim budućim događajima – čini se da je tako.

Idesh! Magazin i Tha Git Down vas nagrađuju s dvije ulaznice

Nagradno pitanje:
Kako se zove drugi DJ Jurassic Fivea, koji je uz Nu-Marka rasturao te turntableove diljem svijeta i kojeg bismo također htjeli gledati u Hrvatskoj (iako je bio s DJ Shadowom 2015. godine)?

Pošaljite svoje odgovore na adresu info@idesh.net, zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime će biti dovoljno, može i reperski nickname ako ga imaš) do petka, 17. veljače u 12 sati. Pobjednika bira random.org ili neki sličan servis, osim ako nas podmažeš nekim šunkama, pršutima i masnim vinilima.

Ako te sreća iznevjeri, ulaznice možeš kupiti u pretprodaji na svim entrio prodajnim mjestima i preko entrio sustava po cijeni od 50 kuna, a na samom ulazu će cijena ulaznica biti 70 kuna. Kikiriki za legendu kakva je Nu-Mark.

16423158_10154732500399473_1286578842156616378_o

EDIT: Dobitnica je Sabina Softić, točan odgovor bijaše Cut Chemist (što ste svi znali), a random name picker je izabrao upravo nju. Igrajte se opet s nama, The Garden Brewery radi opake partije.

Screenshot_21

TAGOVIblackout dj chill glazba hip hop jurassic 5 tha git down

Komentiraj