Glazba

miluj nam ušesa

Banner300


Glazba friško ispod peke: soundtrack Silicon Valleya, Weeknd pomaže manje slavnima, j**** Nickelbeck, Kung Fu Kenny…

Piše , Objavljeno

Neke od ovih pjesama rasturaju na određenim tržištima, a mi bismo htjeli da ih više ljudi sluša. Neke su predodređene da budu hitovi. Neke jesu hitovi, ali nikako da se probiju kod nas. Pokušavamo kopati i dati vam najsvježije od svjetske glazbe, najsvježije od onog što nas veseli u sitne sate kad se osjećaš maglovito ili sretno.

DJ Shadow & Nas – Systematic

Navodno će ova stvar sletjeti na soundtrack HBO-ve serije Silicon Valley. Sad nam je krivo jer smo informirani o novoj glazbi jer bismo se bome iznenadili da Richard i ekipa rokaju na ovo iznenada!

Lana Del Rey – Lust for life feat. The Weeknd

Ne znamo kad će službeni album. Vjerojatno ga nećemo slušati iako Lana radi pristojnu sjetnu glazbu, ali singlove toliko čujemo na radiju da odustanemo od cijelih albuma.

Taylor Bennett – Only Brother (A Special Remix)

Chance the Rapper je slavio 24. rođendan, a brat mu je čestitao ovom pjesmom. Ma e… Ti Bennetti <3

Nickelback – Feed The Machine

BRATE, ŽIVI SU!!!!!

BJ The Chicago Kid – I Be High feat. Tiara Thomas

Jučer bijaše 4/20 (znašštamislimo), BJ izbacio još jednu u nizu himni za uzdizanje.

Mac Miller – Cinderella feat. Ty Dolla Sign

Mislili smo da će Mac Miller čitavu karijeru biti katastrofa, ali nešto se promijenilo, počeo je raditi dobru glazbu. Nažalost, nemamo vremena za čitav spot od 12 minuta. Glazba počinje na drugoj minuti tek.

Zayn – Still Got Time feat. PARTYNEXTDOOR

Mali One Directionovac nije više toliko mali, sad se druži i s partijanerima. Hitić. Ništa posebno, ali čut ćete ju svuda.

Norah Jones – Flipside

Kao da ju stoljećima nismo čuli. Norah, volimo te i uvijek ćeš nam biti divna u svakom pogledu. A kad pomislimo da smo kao tinejdžeri izbjegavali njezinu glazbu jer je “dosadna”. Danas nam može samo neugodno biti. Flipside je s njezinog zadnjeg albuma Day Breaks koji nismo uopće dovoljno slušali. Popravit ćemo čim završimo članak.

i napokon…

…video tjedna…

Kendrick Lamar – DNA

Ima Don Cheadlea u spotu koji repa, što ti više treba? Nismo sretni baš s cijelim Kendrickovim novim albumom, ali DNA roka.

TAGOVIfriško ispod peke glazba

Komentiraj