Glazba

frešššššš

Banner300


Glazba friško ispod peke: Sretni Rastafarijanci, luksuzni Anderson .Paak, Pharrell kao ispomoć legendama… i još puno toga

Piše , Objavljeno

Neke od ovih pjesama rasturaju na određenim tržištima, a mi bismo htjeli da ih više ljudi sluša. Neke su predodređene da budu hitovi. Neke jesu hitovi, ali nikako da se probiju kod nas. Pokušavamo kopati i dati vam najsvježije od svjetske glazbe, najsvježije od onog što nas veseli u sitne sate kad se osjećaš maglovito ili sretno.

Malo letimo na godišnji, ali vam svejedno dostavljamo najbolje od najnovije glazbe u posljednjih sedam dana…

Major Lazer – Run Up feat. Nicki Minaj & PARTYNEXTDOOR

Kamasi Washington – Truth

Ovo je kratki film, uzmi si vremena za konzumiranje čitavog u komadu… Divan jazz, divan “spot”.

NXWorries – Scared Money

Kukamo kako smo se zasitili Andersona .Paaka i onda čim izađe nova stvar, vrtimo ju bez prestanka. Knxwledge i Anderson u spotu odaju počast geto klasiku od filma “Paid in full”. To ćemo gledati ovaj vikend. Kad prestanemo s repeatom ove stvari.

Tarrus Riley – Just The Way You Are

Tarrus je rastafari legenda koja nam svojom glazbom izvlači osmijeh na lice.

Chemical Brothers – Under Neon Lights

Ludo VR iskustvo možete pogledati i u 2D-u ako nemate pristup VR opremi…

https://with.in/watch/under-neon-lights/

Knox Fortune – Help Myself

Knoxa znamo s Chanceovog Coloring Booka s bangera All Night. Volimo sve što smiksa, a ni nova stvar nije iznimka. Kad će solo album? Ne znamo, imamo EP od prošle godine koji slušamo tu i tamo kad nam se veseli.

Dangerdoom – Mad Nice feat. Black Thought & Vinny Price

Ne sakrivamo da smo hiphopcentrični, ali kad nešto ovako izađe ni ne razmišljamo pretjerujemo li s hip hopom… DangerDoom nam je jedan od najdražih albuma ikad, Dangermouse i MF Doom su zakopali vrhunsko djelo, a ovo je pjesma koja nije upala na album… Ne znamo zašto, moguće zbog neodobrenog sempla. Na pjesmi gostuje jedan od najboljih repera ikad – Black Thought iz Rootsa… A kad tek Doom uleti sa slaganjem slogova… Joj, topimo se od ljepote.

Terrace Martin – a neki jazz remix Futureove “Mask Off”

Jazz bog. Udri saks.

i napokon…

vam donosimo…

video tjedna!

Cassius – Go Up feat. Pharrell i Cat Power

Francuske legende se spetljale s Pharrellom, nisu Daft Punk ovaj put… Ovaj spot moraš vidjeti, bez obzira u kakvom se stanju nalaziš.

TAGOVIfriško ispod peke glazba

Komentiraj