Glazba

mjuz

Banner300


Glazba friško ispod peke: svjetski hitovi + dame s ovih prostora idu worldwide

Piše , Objavljeno

DOBAR TJEDAN JE IZA NAS, PETAK JE NAPOKON (AKO NAS ČITAŠ NA NEKI DRUGI DAN, POZDRAV, RATNIČE BUDUĆNOSTI) I VRIJEME JE ZA JOŠ JEDNU PEKU!

Najnoviji singlovi, spotovi, sve što trebaš da zadržiš zdravu glavu. Playlistu nađi na Youtubeu ako želiš slušati bez prestanka, na repeatu. Ako želiš fokusirano uživati u svakoj stvari (ili ishejtati pokoju) uz neki info, read on.

FKJ – Leave My Home

Francuski kivi sok uletio s laid back vibrom, čisto da zaboravite malo na viralni Tadow.

.

Maverick Sabre – Into Nirvana

Irski slavuj uz kojeg smo i plakali i smijali se kroz život. Afilijacija s Jorjom Smith u posljednje vrijeme mu doprinosi popularnosti, ali mu to ne treba, kvalitetan rad je uvijek tu.

.

ScHoolboy Q – Numb Numb Juice

Nakon Kendricka Lamara je bio najeveća TDE uzdanica i vijorio je tim barjakom, ali je usporilo nakon izbacivanja prošlog albuma koji se vrtio u brojnim ušima i mozgovima. Napokon se vraća s novim materijalom. Kad će album? Ne da nam se guglat.

.

Blu, Oh No – The Lost Angels

Blu, jedan od najtalentiranijih liričara, je nakon klasične suradnje s Exileom “Below The Heavens” malo izgubio kompas i upao u niz čudnih poslovnih odluka i kreativnih suradnji, ali nam se čini da bi mogao pronaći novo uporište u kolaboraciji s Michaelom Jacksonom – ne opet aktualnim kraljem popa već Madlibovim bratom koji ide pod imenom Oh No.

.

Khalid – Talk

Vidimo “Khalid” – kliknemo. Ne postoji ništa jednostavnije na cijelom svijetu.

.

Toro y Moi – “50-50 (feat. Instupendo)”

Toro y Moi ima album vani – zove se Outer Space. Emo dramice, baš kao što mi volimo.

.

Solange – Binz

Solange izbacila album iznenada, a evo sad i pankerski video za kratku pjesmu čije je trajanje ni minutu i pol. Samo daj, ne trebamo objašnenja i upute, trebamo glazbu.

.

Carly Rae Jepsen – Now That I Found You

Božica generičnog popa. Nije Call Me Maybe, ali ćeš čuti ovo na radiju stalno pa bolje da se pripremiš na neprijatelje, a možda ih i zavoliš. Ali onako potiho, kao da ti nije stalo iako zapravo je.

.

Tierra Whack – Gloria

Tierra će postati Philly legenda. Ne kao Rootsi, ali hoće. Eksperimentira i zabavlja se, sve što trebamo da joj damo kredita čak i kad odluči zastraniti.

.

LSD – No New Friends (Official Audio) ft. Sia, Diplo, Labrinth

Kad se tri hitmejkera udruže na jednom projektu.

.

DJ E-Feezy – TELL ME ft. Trey Songz, Tory Lanez, Ty Dolla Sign & Shannon Rivera

Legende potrošnog R&B-ja na jednom mjestu. I Shannor Rivera koju ne znamo, ali sad ju znamo.

.

Tayla Parx – I Want You

Pisala za Khalida, Normani i Arianu Grande, a stoji iza hitčine Thank U Next, tako da nije čudno što se odlučila okušati u solo izvođačkim vodama. Naravno da čujemo Arianu Grande kroz produkciju, ali hej… Ništa čudno. It’s fine.

.

Mariah Carey – A No No

Pokušava ostati relevantna jašući trendove. I uspijeva joj. Proklete pare i prokleti mi koji ćemo to šećerasto smeće slušati.

.

Senidah – Ride

Evo ga. Senidah osvaja svjetsko tržište prvim singlom na engleskom jeziku. Nismo oduševljeni spotom, ali pjesma bi mogla napraviti štete na internetu ako se plasira dobro.

.

Eeva – Flwrs

A kad smo kod ovdašnjih pjevačica, evo djevojke u koju vjerujemo dugo vremena, koju je i sama Erykah Badu pohvalila za audiciju na jednom talent showu. Eeva <3 Izabrali smo stvar Flwrs, ali ima ih još!

.

Novi album je vani, ime mu je Hard-Boiled Wonderland, nađi ga na Youtubeu i drugim izvorima zvuka.

Shura – BKLYNLDN

Remix s Talibom Kwelijem prije par godina nam je skrenuo pažnju na ovu damu, malo smo ju smetnuli s uma lately, ali Youtube nas zna u dušu.

.

TAGOVIfriško ispod peke glazba

Komentiraj