Glazba

gangnam style dolje!

Banner300


Hit singl See You Again koji je odao počast Paul Walkeru je najgledaniji video na Youtubeu

Piše , Objavljeno

Gangnam Style više nije broj jedan. Hvala bogovima. Nakon pet godina se PSY-ev hit singl o tkoznačemu maknuo s prvog mjesta liste najgledanijih Youtube video zapisa.

Zamijenio ga je See You Again, hit singl Wiz Khalife i Charlieja Putha, posebno napravljen za Furious 7 soundtrack. Koliko puta je pogledan? Preko 2.9 milijardi puta. Gangnam Style je ostao na 2.89 milijardi pregleda. Impresivno i za Wiz Khalifu i za Psya.

Što ovo znači? To znači da je See You Again u rotaciji ljudima još od 2015. godine kada je singl izašao, zajedno s filmom u kojem se Fast & Furious ekipa morala oprostiti s Paul Walkerom koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći dok je snimanje još trajalo.

Wiz Khalifa se zahvalio na Instagramu svim svojim fanovima.

Ako vas treba podsjetiti na pjesmu, napucajte još kojih tisuću pregleda na videu ispod…

Suza krene sama od sebe.

Nismo nikad vjerovali da će Wiz Khalifa postići ovakav uspjeh, a opet – reper je s uhom za pop i ne bi nas trebalo uopće čuditi. Još ako uzmemo u obzir da je pjesma bila dio jednog od najboljih nastavaka Brzih i žestokih (emotivno najiscrpljujuć nastavak) – posve je jasno što se dogodilo.

I dalje mislimo da je Khalifin najveći uspjeh to što je uspio osvojiti Amber Rose, a najveći neuspjeh mu je što ju je pustio.

When he's over 6'2, has a big Dick and a lot of money ? Set by @fashionnova #ad

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

TAGOVIfurious 7 glazba Paul Walker wiz khalifa youtube

Komentiraj