Glazba

baloni na sve strane

Banner300


‘Hrvatska protiv svih’ – moraš doći u klub Klub. na Chewing Gum

Piše , Objavljeno

“Ay mami” baloni od žvakaće gume, pucketanje prstima i umeci za kosu – sve to ponesi na Chewing Gum u klub Klub. ovaj vikend. I dobre tenisice. Nikud bez njih.

Prvi Chewing Gum party nas je napucao u orbitu, Bizzo i Indy su odradili vrhunski posao prenošenja duha američkog Dirty Southa, a ispred njih je plesala masa uznojnih i lijepih ljudi. Noćna scena grada Zagreba je bogatija za još jedan kvalitetan program, ako dosad nisi – moraš biti dio.

Chewing Gum se vraća u klub Klub. (to ti je u Hatzovoj, koji minut od Glavnog kolodvora, neka te bude sram ako ne znaš) u Croatia vs Everybody izdanju – i to u subotu, 12. svibnja od 23:55.

U posljednje vrijeme većina hrvatskih hip hop izvođača puni dvorane, mjesne zajednice i vatrogasne domove do čepa, zanos nekih starih vremena se vraća, legende su uskočile nazad u igru pa je došlo vrijeme da iz zvučnika uz svjetske hitove udara i nešto svjetsko, a naše. ‘Croatia vs Everybody’ koncept na svakog Jay-Z-ja odgovara Bolesnom braćom, na svaku Kanye/Rihanna kolaboraciju odgovara General Woo-om i sestrom Husar , ali i na svakog 50 Centa Connectom. Bit će noć za pamćenje, all out.

Na DJ kontrolerima će vašu i našu sudbu diktirati DJ Oliver, čovjek koji u svom arsenalu ima gotovo svaki žanr i podžanr (ništa vaporwave, ništa psytrance, sve ostalo ide). U rodnom Osijeku je pokrenuo Bassinga program, a i DJ je koncertnoj senzaciji Krankšvesteru –  i Triki i Sett su ljubomorni na njega jer jedini ima kosu. Otvorenog uma, srca i ušiju počuj što ima podijeliti s tobom.

A post shared by Olio Kornholio (@oliver.krivic) on


.

Klub Klub. polako zatvara svoja vrata jer se klupska sezona seli na jadransku obalu pa deder dođi zatvoriti “godinu” u metropoli s velikim praskom.

.

Upad plaćaš 20 kuna do 01:00, a nakon toga 30 kuna. Ako imaš manje od 19 godina, nakon kokica i rane projekcije Avengersa popravi pH vrijednost u ustima uz neke dječje Orbit žvake i na spavanje doma. Svi ostali su itekako dobrodošli.

Chewing Gum je balon koji odbija stati pa im baci like na FB fan page OVDJE.

Samo ljubav i žvakaće gume.

TAGOVIhip hop klub zagreb

Komentiraj