Glazba

Banner300


Iskopali smo za vas nekoliko novih pjesama u ovom iznimno lijenom tjednu [Glazba friško ispod peke]

Piše , Objavljeno

Neke od ovih pjesama rasturaju na određenim tržištima, a mi bismo htjeli da ih više ljudi sluša. Neke su predodređene da budu hitovi. Neke jesu hitovi, ali nikako da se probiju kod nas. Pokušavamo kopati i dati vam najsvježije od svjetske glazbe, najsvježije od onog što nas veseli u sitne sate kad se osjećaš maglovito ili sretno.

Popcaan – Nah Idle

Like Gwen Stefaniiiiiiii!!!

Zimski video za ljetni hit singl. Neloše, Popkane, neloše.

Travis Scott – Beibs in the trap feat. Nav

Birds in the Trap Sing McKnight je Travis Scottov album koji se i pristojno prodaje i još bolje streama, ali dosad Scott nije izbacio nijedan video za album što se promijenilo prije nekoliko dana. Kanadski pjevač NAV pjeva feature, a i drifta s Lamborghinijem u spotu – draže nam je svakako ovo drugo. I na kraju spota je pretjerivanje sa supermodelima. Može.

dvsn – With Me / Do It Well

OVO Sound ne potpisuje bilo koga pa je tako okej pretpostaviti da Drakeova klika zna što radi i da dvsn predstavljaju pristojnu glazbu ako se nikad niste susreli šnjimen. Ovdje su iskombinirali dvije pjesme u jedan spot – draži nam je onaj dio gdje mlada dama pleše na svili. Stvari su s albuma Sept. 5th.

Aphex Twin – tnodvood104

Izbacili su novu stvar pod nekim supertajnim imenom na Soundcloudu user19091871. Znači li to da nešto novo spremaju? Nadajmo se.

Lloyd – Tru

U ovom tjednu ima jako malo nove glazbe, očito artisti ne vole izbacivati sadržaj kad se svi oporavljaju od prežderavanja za Božić pa smo bili prisiljeni posegnuti i za nekim drugim oblicima glazbenih videa – kao npr. za ovom akustičnom verzijom Lloydove Tru. “My money late kaže”… Suosjećamo.

Big Sean – Living Single feat. Chance the Rapper & Jeremih

Nikako se ne možemo odlučiti što mislimo o Big Seanu, ali hej… ova stvar mora biti dobra. Realno – čuli smo je prije par mjeseci kad je iscurila na internete, ali službena verzija je tek sada izašla. A sve na čemu je Chance – odobravamo!

TAGOVIfriško ispod peke glazba

Komentiraj