Glazba

u uho

Banner300


Jedini se usudimo imati sve – od Alicije Keys i Jessie Ware do Tyge i Tobe Nwigwea (Friško ispod peke)

Piše , Objavljeno

Da nema glazbe, davno bismo poput Michaela Douglasa jednog dana samo pokupili baseball palicu negdje putem i počeli sijati strah. Sva sreća (ili nesreća, kako tko vremena ima) svaki tjedan je brdo toga, a mi ti pomažemo da pohvataš sve konce. Singlovi, spotovi, sve što trebaš da budeš u toku, a možda i otkriješ omiljenog artista preko nas. U tom slučaju, počasti pivom kad nas vidiš. Ili pizzom s pravom mozzarellom. Ili kartama za neki koncert.

Cijelu playlistu bez pauza i klikanja i teksta nađi na YOUTUBEU i/ili DEEZERU i/ili SPOTIFYJU.

Alicia Keys – Raise A Man

Alicia hostala Grammyje i toliko se oduševila sjajnim glazbenicima na okupu da je odlučila izbaciti novu pjesmu. Raise a Man je jedno lijepo iznenađenje koje nas je podsjetilo na sve one lijepe trenutke s Alicijom.

.

Tobe Nwigwe – Bountiful.

Zapamti to ime. Jedan od najboljih novih artista vani.

.

Quin & 6LACK – Mushroom Chocolate

Quin i 6LACK se vole, a to su glatko i dokazali ovim singlom.

.

Normani – Waves feat. 6LACK

6LACK prije Valentinova je najproduktivniji 6LACK, pridružio se i Normani na Wavesu.

.

Kehlani – Butterfly

Najavila mixtape While We Wait. Malo nas je pustio hype oko nje i njezinog postojanja, možda zbog tog više ne slinimo na njezinu novu glazbu kao nekoć, ali suptilna stvar će se fino uklopiti na neku vikend stay-at-home playlistu.

.

Cardi B & Bruno Mars – Please Me

Cardi B uzela Grammyja. Bruno Mars zna već kakav je to osjećaj. Zajedno su nezaustavljiva sila. Kad je Finesse remix poharao radio-postaje i internet, bilo je očito da se Cardi pretvara u zvijezdu. Usprkos problemima na osobnom planu, glazbeno je već gigant. Možda i nisi fan njezinog izričaja ili ponašanja, ali je uistinu od ničega došla do svega.

.

Offset – Red Room

Cardi B i Offset su malo off/malo on, ali znaju uzeti novac i viewse.

.

Ray BLK – Paradise

Slabi smo na vokalne semplove u beatovima. Slabi smo na savršene primjerke ženskih vokalistica koje prenose emociju bez imalo truda. Izgubila je prijatelja, ovo je jedna od istaknutijih stvari s prošlogodišnjeg izdanja Empress. Slušaj Ray BLK ako nisi. Probaj pogledati ovaj spot bez suze u oku ako možeš.

.

Jessie Ware – Adore You

Prošli album nije zvučao baš ovako. I zato ju volimo. Najdraža Jessie nam je fresh Jessie.

.

Mahalia – Do Not Disturb

UK invaziju nastavljamo s Mahalijom. We see you.

.

Tyga – Girls Have Fun feat. Rich The Kid & G-Eazy

Tyga je pronašao recept kako ostati relevantan u današnjem “hiphop” podneblju. Zabava, koža i varijacije na Taste.

.

Juice WRLD – Robbery

Kada biste danas morali spomenuti nekog redatelja spotova, um prvo trči Cole Bennettu. Nekoć smo za to pitanje imali Hype Williamsa, Rik Cordera, tu i tamo Spike Joneza i Michela Gondryja iz filmskih voda, ali danas je taj lik ColeBennett koji stvara zvijezde svojom prepoznatljivom estetikom. Juice WRLD pije Hennessy da utiša bol. Lako tako. (Šalimo se, znamo da nije.) Emo trap djeca. Vidimo Kanye/Kid Cudi potomke gdje god se okrenemo.

Bad Bunny – Si Estuviesemos Juntos

Možda mislite da je poredak naših pjesama posve nasumičan, ali nakon jednog emo trap klinca, imamo i drugog, samo na drugom jeziku. Bad Bunnyja doživljavamo sve više, od stadija opiranja smo došli do stadija prigrljivanja – a sada ga želimo zagrliti. Stoljeća gledanja španjolskih sapunica su se isplatila, Zločesti Zeko – razumijemo tvoju bol.

.

Rex Orange County – New House

Rex is back. Iznenađenje – i to lijepo. “I can see us in a house next year…” Toliko down to earth, toliko relatable. Zato ga volimo.

.

Ciara – Greatest Love

Ciara isto uskočila na Valentinovo vlak, a popratila sve s kukovima. Video nije Ride, ali je senzualno svakako. Zaljubljena je. Future, pojedi si šaku.

.

TAGOVIfriško ispod peke glazba muzika

Komentiraj