Glazba

gdje van?

Banner300


Klupski program Chewing Gum slavi prvi rođendan, znamo gdje smo u subotu

Piše , Objavljeno

Uz Chewing Gum smo od samih početaka, od veljače 2018. godine, a slavit ćemo zajedno s njima jedan od najdražih nam klupskih programa u glavnom nam gradu.

Iz partyja u party, ovaj pokret raste, fanovi željno iščekuju idući i spremaju se uz glazbu koja sjećanja čini slađima. Pitaj bilo koga tko se stišće uz osobu suprotnog spola dok sviraju Nelly i Kelly – Dilemma.

.

U subotu, 9. veljače, od 23 sata pa sve do ranih jutarnjih sati, nacrtat ćemo se u Malom pogonu Tvornice kulture. Za DJ kontroler pristiže DJ Laki iz Beograda, član kolektiva Picasso Punk i osoba koju želimo čuti i uživo.

Već smo čuli koješta o njegovim setovima, sve najbolje, a sada je vrijeme da se i osobno uvjerimo što se to pušta po Beogradu, Švicarskoj i obalama diljem svijeta. Naglasak će biti na hip-hop i R&B, znamo da vam nedostaje tih okusa u životu jer i mi smo u istom vlaku.

Upad je 20 kuna, zabava počinje u 23h, nađi nas na plesnom podiju kako pokušavamo izvesti robota. Ako dođeš iza 2, nađi nas na plesnom podiju kako pokušavamo izvesti crva.

Službeni event je OVDJE.

TAGOVIglazba izlasci

Komentiraj