Glazba

daaaj

Banner300


Spike Jonze režirao kratki film za Apple s FKA Twigs, bizaran kao uvijek

Piše , Objavljeno

Spike Jonze, glavonja iza Adaptacije, Biti John Malkovich, Her, Where The Wild Things Are i sad prestajemo nabrajati jer se ne možemo više sjetiti u ovom trenutku, a lijeni smo da guglamo… E on je režirao novi kratki film koji je zapravo reklama za Appleov Home Pod, ali nas to uopće ne smeta. Kada bi barem svaki oblik marketinga bio ovako dobar, promišljen i kreativan – gledali bismo reklame svaki sat našeg života.

Apple je na svojim kanalima podijelio ovaj kratki film nazvan “Welcome Home” koji je režirao legendarni Spike (Jonze, ne Lee). U spotu se FKA Twigs vraća kući s posla, a jednom kad stigne pleše po stanu. To zvuči preobično, ali u kombinaciji sa Spikeovim pomaknutim senzibilitetima, stan se počinje transformirati – i to sve dok svira Anderson .Paakova nova stvar Til It’s Over. Sretni smo. Bolje smo osobe jer smo vidjeli ovo. Možda nećemo kupiti HomePod, ali to nije ni važno. Ima dovoljno ljudi koji hoće, mi smo ovdje samo zbog zabave.

Pogledaj:

.

Kraća verzija će biti emitirana na TV kanalima diljem Amerike i vjerojatno na tržištima gdje Apple ima puno više korisnika, a drago nam je da će i običan Joe i obična Jane biti izloženi FKA Twigs i glazbi Andersona .Paaka.

Usput – HomePod ti je pametni zvučnik. Pušta glazbu, koristi Apple Music, a može i upravljati tvojim pametnim domom. Pod uvjetom da imaš pametni dom.

TAGOVI.anderson paak apple fka twigs glazba homepod Spike Jonze

Komentiraj